Заклети привърженици на руския президент Владимир Путин заплашиха със смърт

...
Заклети привърженици на руския президент Владимир Путин заплашиха със смърт
Коментари Харесай

Путинофили плашат политолога Татяна Дронзина със смърт

Заклети последователи на съветския президент Владимир Путин заплашиха със гибел известния български политолог проф. Татяна Дронзина. Това стана ясно от нейна обява във фейсбук, видя Lupa.bg. Тя показа, че получава закани по мейла и цитира някои от тях, които изобилстват от цинични хули.

От началото на военната акция на Русия против Украйна през февруари 2022 година проф. Дронзина зае твърда позиция срещу войната и в поддръжка на единството на Украйна. Тя не се опасява да показва позициите си обществено пред медиите и в обществените мрежи.

" Уважаеми ФБ ползватели, доста ми е неприятно, само че желая да ви покажа какви писма получавам всекидневно на електронната си поща поради постовете и позициите, изразени от мен.

" Какъв лекар каква политика. Кой ти заплаща да пишеш нелепости? Затваряй си устата дърта вмирисана минджо. Продажна безродна нагла мръсна дебела краво. Смъртно наказване за такива като теб е лепта. "

Само желая да прибавя, че в случай че следващият примат, който ми е написал това писъмце днеска мисли, че ще се стресна, доста се лъже. Свикнала съм половината джихадисти да ме псуват, та няма да се оправя с едни доморасли комунистчета и съветски проксита. Моля ви се ", откровена бе проф. Татяна Дронзина.

Тя е дълготраен учител в катедрата по политология в СУ „ Св. Климент Охридски “, преподавала е и в университети в чужбина. Автор е на книги за тероризма и по геополитика.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР