Закъсалият Хебър посреща днес от 14:30 часа последния в класирането

...
Закъсалият Хебър посреща днес от 14:30 часа последния в класирането
Коментари Харесай

Хебър се завръща у дома, а целта е победа срещу директен конкурент в битката за спасение

Закъсалият Хебър посреща през днешния ден от 14:30 часа последния в класирането Спартак Варна. С този дуел се затварят мачовете от 20-ия кръг в efbet Лига.

Той ще е специфичен за домакините. Причината е, че тъкмо след 7948 дни те ще играят дуел от елита на стадион " Георги Бенковски " в Пазарджик. Както е известно, през есента новакът приемаше противниците си на " Васил Левски " в столицата. А за последно те играха вкъщи в Първа лига на 19 май 2001 година - 2:2 против Локомотив (София).
 Херо се колебае кой халф бек против Хебър да играе
Херо се колебае кой халф бек против Хебър да играе

" Соколите " гостуват в Пазарджик в понеделник

През седмицата пазарджиклии съумяха да подсилят състава с халфа Георги Вълчев. Той бе освободен от Славия, а още на идващия ден получи контракт от треньора на Хебър Владимир Манчев.

Опитният халф е гласен за титуляр през днешния ден против Спартак, макар че е на едвам няколко тренировки с новите си съотборници. Аут за срещата е осъденият Георги Търтов.
 Хебър прикани почитателите да поддържат тима против Спартак (Вн) със особено видео
Хебър прикани почитателите да поддържат тима против Спартак (Вн) със особено видео

Двата тима ще се изправят един против различен в понеделник (20 февруари)

Хебър обезверено се нуждае от точки - отборът е предпоследен, само че същото се отнася и за Спартак Варна, който е с актив от едвам 8 точки. В първия пролетен кръг соколите демонстрираха, че имат съществено игрово израстване под управлението на новия треньор Димитър Димитров-Херо.

Варненци демонстрираха зъби в семейството на Лудогорец, изгубено с 1:2. Дилемите на Димитров за днешния конфликт са свързани със отбраната. През първото полувреме против разградчани тя съществено се огъваше. А на почивката Херо размени Бенжамен Карамоко с Пламен Димов. Няма да е изненада, в случай че вторият започва през днешния ден.

Главен арбитър на срещата е Радослав Гидженов, с помощници Йордан Петров и Георги Стамболджиев. Четвърти рефер е Димитър Димитров, а с ВАР ще се занимават Георги Кабаков и Николай Чакъров. Делегат на БФС е Благой Благоев, а работата на арбитрите зорко ще следи Георги Виделов.
 Хебър с десето ново попълнение
Хебър с десето ново попълнение

Анте Живкович укрепи отбора
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР