Захарова добави, че „западните медии формират абсолютно изкривена картина на

...
Захарова добави, че „западните медии формират абсолютно изкривена картина на
Коментари Харесай

А бомбардираният театър? Захарова безсрамно заяви, че „специалната операция” в Украйна не е насочена срещу цивилни

Захарова добави, че „ западните медии образуват безусловно изкривена картина на протичащото се “. „ Те просто дезинформират, защото са агитационен инструмент в ръцете на своите политици, на личното си население “, сподели още тя, представена от държавната ТАСС.

Нека Ви напомним част от „ дезинформацията”:

„ Руски аероплан хвърли бомба върху постройка, в която се криеха стотици мирни мариуполци “

Вчера бе обявено от Общинския съвет в Мариупол и редица държавни лица, че Драматичният спектакъл в града е бил бомбардиран от съветски сили, като в него са се укривали сред 1000 и 1200 души. Сателитни фотоси показават, че пред постройката е имало голям надпис “Деца”. Въпреки това театърът е нападнат.

Атаката против родилния дом

5 са общо жертвите от офанзивата против родилния дом още веднъж в Мариупол, който към този момент две седмици е непрекъснато бомбардиран. Сред починалите са и две дечица - 6-годишно момиченце и неродено бебе...

На опашката за самун

В един от жилищните региони на Чернигов съветските окупатори са стреляли по невъоръжени украинци, които чакали на опашка за самун. Съобщава се, че жертвите са минимум 10.

52 починали деца

Find more statistics at

" Руските въоръжени сили не бомбардират градове, всички го знаят добре, колкото и видеозаписи да се инсталират в структурите на НАТО, колкото и видеоизрезки и фото имитации да са хвърлени, истината въпреки всичко ще пробие ", е споделила още Захарова.

В едно е права - истината ще пробие. Особено тази за зверствата на Русия в Украйна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР