Загубата на нежелано тегло е едно то най-големите желания на

...
Загубата на нежелано тегло е едно то най-големите желания на
Коментари Харесай

Една чаша дневно от тази смес и мазнините в стомаха ще изчезнат след десет дни

Загубата на нежелано тегло е едно то най-големите стремежи на доста хора. По целия свят се оферират разнообразни способи, диети и даже лекарства, с цел да се реализира тази цел. За да не си давате ненужно парите, ви предлагаме една елементарна рецепта от естествени съставки, която ще ви помогне да изгубите няколко кг елементарно и да ви върне назад във форма.
Не единствено, че тази рецепта ще ви помогне да загубите малко тегло и да получите във форма, тя също по този начин ще усъвършенства общото ви здраве! Сместа ще може да детоксика тялото ви, да усили метаболизма ви и да усъвършенства храносмилането ви. Тя може да направи това, тъй като основава алкална среда на тялото ви, по тази причина е в положение да изгаря мазнините доста по-бързо и да предотврати здравните проблеми.

В рецептата главните съставки са мед и канела.
Всички познаваме канелата - тя е една от най-обичаните ароматни подправки по целия свят, прибавя се към безчет ястия и е доста потребна. Ароматната фалшификация може да предотвратява диабета, като контролира равнищата на инсулина и усъвършенстват способността на организма ни да всмуква хранителни субстанции.
От друга страна медът е добре прочут със своите изгоди за здравето, някъде хората го назовават ​​здравния балсам, тъй като той съумява да форсира процеса на изгаряне на мазнините и да усили храносмилането, по тази причина може да ни помогне да загубим малко тегло, посредством ускорение на нашия метаболизъм.

Как да подготвим здравословната примес?
Съставки:
Чаша вода
Мед
Канела

Инструкции:
Поставете водата в съд и я поставете на котлона, когато стартира да кипва, прибавете канелата вътре и оставете сместа да къкри няколко минути. След това махнете от котлона и я оставете да се охлади за известно време. След това добавите мед и разбъркайте добре, тъй че да стане хомогенна примес.
Трябва да вземете тази мощна примес на празен корем незабавно, когато ставате, да я консумирате до момента в който тялото ви не изпрати сигнал че сте гладни. Положителните резултати ще бъдат бързо забележими и ще бъдете изумени от тях!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР