Заговор срещу държавата, който да започне от бламирането на министър

...
Заговор срещу държавата, който да започне от бламирането на министър
Коментари Харесай

Те ти Бойко трети пол! Жена-мъж пристига в София, за да уволни министър и да свали правителството на Борисов! У нас я чакат…

Заговор против страната, който да стартира от бламирането на министър Нено Димов и да докара до събаряне на държавното управление на Бойко Борисов, разкри топ-финансистът Владимир Каролев. За задачата у нас идва жената-мъж на европейските Зеленикакви Ска Келер. Както е известно тя към този момент се опита да прави панаири в Европарламента, само че номерата и не минаха.

Интересното е, че на последния бунт на жълтоватенците против естествените жители на София, минал за кой ли път през блокиране на придвижването и основаване на големи неудобства на софиянци, към този момент бяха стартирани хрумвания не просто министър Димов да се маха, а и цялото държавно управление на Борисов.

Ето какво написа Владимир Каролев доскоро:

Немска евродепутатка от Зелените идва да смъква нашия еко-министър и държавно управление, щото строят един въжен превоз. Ска Келер, известна още с концепцията си да пресели цели сирийски села в България, с цел да сътвори атмосфера “като у дома” за бежанците, дали е “защитавала” немските планини с таквоз озлобление?

Щото Германия е с два пъти по-ниска надморска височина от България, най-високият й връх е колкото Мусала, само че има 15 пъти повече лифтове и писти от нас, като единствено за последните 2 години са създали 11 нови лифта, а ние – 0? Пък и си турили единствено 15% от територията в НАТУРА, не са като нас “зелени” с 35%
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР