Заглеждали ли сте се някога в бутоните на вашата пералня?

...
Заглеждали ли сте се някога в бутоните на вашата пералня?
Коментари Харесай

Какво означават символите на пералната машина?

Заглеждали ли сте се в миналото в бутоните на вашата пералня? А замисляли ли сте се какво значат те? Истината е, че евентуално всички сме правили това в един или различен миг от нашия живот- и всички знаем, че от време на време може да бъде много разочароващо.

Контролните панели на този апарат разполагат с доста разнообразни знаци, което допуска, че имат разнообразни функционалности и са в положение да извършват всички типове цикли. Повечето хора обаче употребяват единствено някои от тези варианти.

Ние знаем, че те работят в наша изгода. И сме щастливи, че може да ги използваме. Но игнорирайки другите функционалности, не се възползваме оптимално от това, което нашите перални могат да предложат и пропущаме шанса да създадем живота си доста по-лесен.

Разбулване на мистерията към знаците на пералната машина

Това, което би трябвало да знаете, е, че има разнообразни модели перални машини. Следователно, липсва поредност при обособените марки - или по този начин казано, знаците, употребявани при едни, може да не се срещнат при други.

В този случай е най-добре да потърсите помощ в управлението на приложимост. По този метод може да разберете какво значат другите пиктограми и по какъв начин да извършите верния избор на обособените натоварвания.

Всички знаем, че управленията за приложимост са лесни за губене - и че хората, които се местят в ново жилище или живеят чартърен, схващат, че техните отдавана липсват. Не се отчайвайте обаче, защото издирването на марката и модела на вашия апарат в интернет ще ви отведат до онлайн версията.

За страдание, нещата стават малко по-сложни, в случай че не може да намерите управлението в печатна или електронна форма.

Но ние сме готови за сходни обстановки. И се надяваме, че следната публикация може да ви помогне да разберете по-добре какво значат знаците на пералната машина.
Символи на пералнята и тяхното значение:
Перо и цвете

Перата постоянно се употребяват за обрисуване на пране на чувствителни или деликатни облекла. Това е доста значимо, защото текстилните произведения могат да се повредят, в случай че се " пуснат " на естествена стратегия.

Стрелки

Бързите или супер бързи цикли са показани от голям брой стрелки в една и съща посока, ситуирани (в множеството случаи) под очертанията на вашата пералня. Тази алтернатива е много потребна, изключително в случай че нямате задоволително време, с цел да прострете облеклата и да предотвратите тяхното мачкане.

Пеперуда

Пеперудата символизира коприната, която е внимателно текстилни произведение. Следователно, нейното пране в вярната конфигурация (т.е. тази) е наложително.

Пълна или частична серпантина
Правите огромна неточност, в случай че държите самобръсначките в банята
Самобръсначките са нашите най-често употребявани оръжия в битката с нежеланото окосмяване, които нормално съхраняваме в банята. Оказва...
Прочети повече
Пълната серпантина значи бързо въртене, до момента в който частичната - постепенно. Тази конфигурация оказва помощ за понижаване на гънките - нещо, което може да имате поради, когато перете сложни за гладене облекла.

Символ E

Символът E значи спестовност. Това може да бъде превъзходен метод за понижаване на настоящите разноски, защото способства за съкращаване на употребяваното количество електрическа енергия и вода. Тези от вас, които желаят да сведат разноските до най-малко, могат да намерят тази функционалност за доста потребна.

Номерирани облекла

Тениските с номер върху лицевата страна изобразяват спортни облекла. Всички знаем какъв брой мръсни могат да станат нашите футболни комплекти или спортни екипи, тъй че тази алтернатива е идеална за унищожаване на следите от тиня и пот по тях.

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР