Загиналият вчера след удар в дърво край врачанското село Баница

...
Загиналият вчера след удар в дърво край врачанското село Баница
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Загиналият вчера край Баница е същият шофьор, който катастрофира предната вечер пиян на същото място

Загиналият през вчерашния ден след удар в дърво край врачанското село Баница мъж е същият водач, който злополука и предната вечер на същото място, научи извънредно организация BulNews.
В четвъртък почти по същото време по здрач 50-годишният В.А.Т. е пътувал по пътя Враца-Оряхово, когато малко преди да влезе в село Баница, изгубил надзор над управлявания от него лек автомобил „ Рено “ и се блъснал в мантинела. Пристигналите на мястото на злополуката служители на реда го ревизирали с дрегер, като тестът посочила 2.61 промила в издишания въздух. Водачът бил задържан за 24 часа, като още същата вечер шофьорската му брошура била отнета.
Вчера мъжът от село Галатин бил освободен от ареста и незабавно си купил от врачанина Ц.К.Ц. нов автомобил „ Пежо 306 “. Оформянето на документите оставили за идващите дни, защото В.А.Т. желал да се прибере, въпреки и без удостоверение за правоуправление. От бързане даже не е останало време да бъде свалена от задното стъкло обявата, че колата се продава.
Мъжът тръгнал още веднъж към Баница и на към 100 метра от предходния случай той още веднъж се блъснал, само че този път в дърво. Снощи обаче конфликтът е бил съдбовен и той почина на място.
По случая е формирано досъдебно произвеждане по разказа на РУ-Враца. Тепърва ще се обяснява дали умрелият през вчерашния ден водач още веднъж е бил използвал алкохол.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР