Загинали след срутване на покрив на църква в Мексико.Най-малко 9

...
Загинали след срутване на покрив на църква в Мексико.Най-малко 9
Коментари Харесай

Загинали след срутване на покрив на църква в Мексико

Загинали след сриване на покрив на черква в Мексико.Най-малко 9 души са починали, а над 40 други са потърпевши, откакто покривът на черква в мексиканския град Сиудад Мадеро рухна по време на литургия.

Спасителни екипи търсят оживели

Спасителни екипи търсят оживели, защото се счита, че може да са затрупани под отломките.
Според управляващите сега на сриването в храма е имало към 100 души.

Покривът на постройката е паднал, до момента в който вярващите са получавали причестяване. По всяка възможност случаят се дължи на систематичен недостатък, съобщи NOVA.

Както Safenews писа един човек почина и трима служащи пострадаха през днешния ден при сриване в мина в окръг Зонгулдак, Северна Турция, заяви министерството на енергетиката и естествените запаси на Турция, представено от Българска телеграфна агенция.

Спасителите са извадили четирима потърпевши души от мината. Един от тях е бил тежко ранен и малко по-късно е умрял.

Инцидентът е станал в следобедните часове в рудника в региона на град Ерегли, уточни кметът на Зонгулдак Йомер Селим Алан.

Древен хиндуистки храм се срути, вземайки 9 жертви и блокирайки мнозина в северния щат Химачал Прадеш заради проливни дъждове.

Популярният туристически храм в град Шимла беше ударен от свлачище.Най-малко двадесет и един души са починали през последните 24 часа при произшествия, породени от проливните дъждове, а към 20-25 души може да са блокирани под отломките.

Още вести четете в категория Свят.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР