Загадката на двойното убийство на т. нар. Джок и Джейн

...
Загадката на двойното убийство на т. нар. Джок и Джейн
Коментари Харесай

Загадката на двойното убийство на т. нар. Джок и Джейн Доу

Загадката на двойното ликвидиране на така наречен Джок и Джейн Доу …На 9 август 1976 година, на селски черен път в окръг Съмър (Sumter County), Южна Каролина, Съединени американски щати, водач на камион вижда две човешки тела, лежащи в канавката (HiddenTruth.site).Това били мъртви мъж и жена. Всеки бил погубен по един и същи метод: три огнестрелни рани – в гърлото, гърба и гърдите.Те нямали документи със себе си, а на облеклата им нямало идентификационни етикети. Когато полицията почнала да проверява двойното ликвидиране, били разкрити редица доста странни детайлности.Всеки един от умрелите имал добре поддържана кожа, коса и като цяло, доста добре поддържано тяло. Външно мъжът и дамата били доста красиви, като в същото време имали необикновена аналогия един с различен. Първоначално, даже подозирали, че това са брат и сестра, само че анализът на тяхната ДНК посочила неналичието на каквато и да е родствена връзка.

 z1 2 - Загадката на двойното ликвидиране на така наречен Джок и Джейн Доу
Те били съвсем на една и съща възраст – сред 18 и 25-30 години. Възрастта била преположена, точно поради добре поддържаната кожа, по която на процедура нямало бръчки.
Мъжът беше висок 184 см, с леко мургаво лице, кафява коса до раменете и кафяви очи. Жената изглеждала малко по-млада, имала кожа със същия мургав нюанс, кафява коса, а очите й били синкаво-сиви. Жената била по-слаба и малко по-висока.Мъжът имал отлични зъби. Изглежда, че от известно време бил посещавал безценен ортодонт. Още повече, че при аутопсията се открило, че преди малко е почнал да лекува един зъб.В джоба му имало кибрит със стикер на Grant’s Truck Stop, а на един от пръстите му бил комплициран безценен златен пръстен със сапфир, с гравирани букви JPF. На китката му стоял безценен часовник от влиятелна марка. Човекът като че ли принадлежал към привилегированата класа.На пръстите на дамата имало няколко сребърни пръстена, с изящна ръчна направа в етнически претекстове.Четете още: Най-старото, неразкрито и мистериозно ликвидиране в архивите на Уорикшир Дрехите и на двамата били с високо качество, нови и чисти, само че най-обикновени. Те се продавали във всеки втори повсеместен магазин. В нито един от джобовете им нямало портфейл, документи или пари. Под облеклата, изненадващо, не носели долни дрехи.

 Убития на мястото на убийството
Убития на мястото на убийството Първото нещо, което следователите ревизирали, били пръстовите им отпечатъци. Те са самостоятелни за всеки човек, а в Съединените щати те се вписват в указател. Но, нямало съвпадения. Листовки с портрети на мъртвите били разпратени из региона и други градове, показани били по малкия екран, само че нито един човек не ги разпознава.Възможна диря се появила, когато един човек предположил, че се е срещнал с двойката по-рано в туристически лагер в Северна Каролина. Според него, мъжът се казвал Джок или Жак, и че той му споделил, че е наследник на доктор. Мъжът споделил още, че ще върви на почива с приятелката си във Флорида.Уви, нищо от разказаното по никакъв метод не помогнало на полицията. Самоличността на убитите не била открита. В историята, тази двойка останала известна като Джок и Джейн Доу.Полицейските чиновници били озадачени от самата цел на убийството, която сигурно не била поради грабеж. Отсъствал даже най-малкия опит на килъра (или убийците) да объркат полицията, че това е обир.Никой не е премахнал отпечатъците от пръстите на убитите, като че ли авансово е знаел, че те не съществуват в полицейската база. Не беше обезобразил лицата им и не беше извадил зъбите им, евентуално по същата причина.Година по-късно, в полицията се появили още няколко вероятни следи, само че всички те също не дали резултат. Първата диря била от изчезнало момиче в Джорджия. Според описанието и фотографията й, доста приличала на убитата Джейн Доу.Въпреки това, когато посочили портрета на Джейн на родителите на момичето, те почнали настойчиво да отхвърлят, че това е щерка им. ДНК анализът също удостоверил, че това е друг човек.Втората диря пристигнала, когато, служител на реда задържал пийнал водач, в камиона, на който разкрили револвер с заличен сериен номер. Куршумите от револвера приличали на патроните, които били умъртвили Джейн и Джок Доу. Задържаният изрично отричал да има нещо общо с убийството. Уверявал, че брат му му е дал револвера, който бил намерил някъде.

 z3 2 - Загадката на двойното ликвидиране на така наречен Джок и Джейн Доу
С течение на годините, доста теории на конспирацията са се появили към „ двойката от нищото “. Една от най-популярните теории е, че двамата са се укривали по стратегия за отбрана на очевидците, и че са били убити от този, от който са се укривали. Освен това, по някаква причина, всичко към този случай било строго класифицирано.Друга, по-фантастична доктрина допуска, че тези хора са основани в лаборатория, което изяснява тяхната външна аналогия при неналичието на генетично роднинство. Освен това, в лабораторията, несъмнено, те са имали достъп до отлична здравна помощ, в това число ортодонт.През 2007 година, останките на Джок и Джейн Доу били ексхумирани за по-задълбочена инспекция на ДНК и костите им, само че това също не довело до нищо ново. Загадката остава …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР