Загадъчни истории на хора, които твърдят, че са летели до

...
Загадъчни истории на хора, които твърдят, че са летели до
Коментари Харесай

Истории на хора, които твърдят, че са летели до Юпитер

Загадъчни истории на хора, които настояват, че са летели до Юпитер …Хората, разказващи истории, че са били на Луната, летели до Слънцето или до други планети, съществуват още от антични епохи. През последните няколко десетилетия наподобява, че те стават от ден на ден и повече (HiddenTruth.site).Това може да се изясни с богато въображение, заради големия възторг към уфологията или астралните практики, само че от време на време сходни истории в действителност могат да ни изненадат.Започнаха да се появяват доста хора, които твърдят, че са летели до Юпитер. В същото време, не е ясно за какво точно Юпитер, а не Венера или Марс, които са доста по-подходящи, защото те са от твърди субстанции, а не газови колоси като Юпитер.Понякога, хората са правили такива полети с извънземни кораби, от време на време – по време на „ излизане от тялото към астралния свят “. По-долу ще ви срещнем с най-причудливите истории за това.

 p1 1 - Истории на хора, които настояват, че са летели до Юпитер (част 1)
Случаят със Стария ЧарлиВ средата на ХХ век, в уединеното село Търсби (Thursby), в северозападната част на Англия, живял възрасният мъж Чарлз Джавингтън, по прякор Стария Чарли.
Той водил бездомнически метод на живот. Живеел “тук и там ”, ядял това, което му давали селяните и всъщност, бил безопасен, даже „ съвсем простак “. Той забавлявал жителите със своите занимателни смешки и всички в региона го обичали.Но, един път се случило нещо в действителност извънредно с Чарли. През 1955 година, една жена видяла стареца с раница на гърба, който бягал през полето към гората. След това Чарли липсващ, никой не го бил виждал. Скоро бил извикан служител на реда, който да проверява изгубването на стареца. Местните решили, че му се е случило нещо неприятно, тъй като в никакъв случай до момента не е изчезвал по този метод.Били открити далечни родственици на Чарли в прилежащ окръг, само че те също не знаели нищо и къде може да е отшъл. Този човек просто липсващ без диря от лицето на земята. Обстойното търсене в гората също не довело до нищо.Минали пет години. Изведнъж, през август 1960 година, Старият Чарли се появил съвсем от нищото на същия път, по който обичал да скита в предходни години.Четете още: Млада жена се сблъсква с нападателен сив извънземен в дома си Хората почнали да го разпитват къде е бил през цялото това време. Старецът разказал доста необикновена история, че е срещнал „ същества “ и те го взели със себе си на дълго пътешестване. Той твърдял, че по време на разходката из гората видял летяща паница.Екипажът бил наоколо и събирал разнообразни растения. Чарли почнал да беседва с тези същества и бързо получил покана „ да лети с тях на дълго пътешестване “.След това Чарли опаковал някои от нещата си в раница и се върнал при летящата паница. Заедно със съществата, той прелетял през Галактиката, в това число, обитавал доста време на Юпитер. Освен това, съгласно Чарли, Юпитер имал 4 пръстена и съвсем всички планети, до които бил летял, имали сходни пръстени.До тогава се считало, че единствено Сатурн има пръстени. Думите на Чарли били възприемани не просто като смешна небивалица, а като опит за неистина. Затова, хората почнали безмилостно да се подиграват на Чарли. Той обаче изрично отказал да признае, че историята му е небивалица.В един миг, старецът в действителност се огорчил от хорските насмешки и оповестил, че желае да се върне при своите „ извънземни другари “. След което той още веднъж липсващ и този път окончателно.През 1979 година, галактически уред от задачата Вояджър (Voyager) открива 4 пръстена на Юпитер – главен пръстен, два по-малки и “ореол ”). Години по-късно излиза наяве, че всички газови колоси на Слънчевата система имат такива пръстени.

 22 - Истории на хора, които настояват, че са летели до Юпитер (част 1)
Означава ли това, че в действителност Старият Чарли е летял до Юпитер? Разбира се, теориите за пръстени към газови колоси били изразени доста по-рано от действителното им изобретение. Но, Чарли бил некултурен друмник, който не четял книги и даже не гледал телевизия, с цел да знае тези теории.Към Част 2 – ТУК
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР