Заекът е поредният участник, който напусна предаването „Маскираният певец“. Той

...
Заекът е поредният участник, който напусна предаването „Маскираният певец“. Той
Коментари Харесай

Секси зайче излезе от костюма: Мария е разкрита СНИМКИ

Заекът е следващият участник, който напусна предаването „ Маскираният артист “. Той загуби вота на феновете от Гъбарко, Самурая и Перлата. Така, в последна сметка феновете видяха кой се крие под ушите на сексапилния костюм.

Това беше телевизионната водеща Мария Игнатова, както мнозина предвидиха. Тя не съумя да изненада нито публиката, нито детективите от панела. Всички от тях – Алекс Раева, Азис, Владо Пенев и Марта Вачкова, споделиха в синхрон, че точно русата стопанка на ефира е отпадналият участник.



До спекулациите, че Игнатова е Заекът се стигна, откакто й се наложи да направи отдалечено осъществяване. Мнозина смятаха, че това се дължи на обстоятелството, че водещата е на меден месец след сватбата си с Ивайло Цветков-Нойзи. Въпреки това Игнатова разкри, че първите дни след венчавката със брачна половинка й са изкарали под карантина.

„ Първо мислех, че ще падна с костюма, тъй като главата е доста тежка “, разкри водещата, като се пошегува на собствен тил, че е изглеждала по-добре с маската.

„ Знаех през цялото време. Но тя беше доста изобретателна с оправданията “, съобщи пък Алекс Раева, която е близка другарка на Игнатова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР