Заедно с доброто си настроение, вземете и някои лекарства от

...
Заедно с доброто си настроение, вземете и някои лекарства от
Коментари Харесай

Здравословни проблеми след лятната си ваканция на морето

Заедно с положителното си въодушевление, вземете и някои медикаменти от първа нужда за морската си отмора. Когато сте готови, бързо ще решите всеки здравословен проблем, без това да съсипе почивката ви.

Алергия към инсекти
Може и да нямате алергия към комари, само че когато сте на море и всяка вечер получавате по десетина ухапвания, не е изключено да извършите алергична реакция.



Кожни проблеми
Освен алергиите, кожата ви страда и от слънцето. Зачервената, сърбяща и мъчителна кожа са нормални положение по време на лятната ви отмора. Ето за какво е добре да употребявате блузи с UV отбрана, да стоите под чадър в най-горещите часове на деня, слънцезащичтката козметика е наложителна също. Но в случай че въпреки всичко ви се случи да изгорите, използвайте гел от алое, който работи охлаждащо и успокояващо. Краставицата и киселото мляко имат сходен резултат.



Настинка
Вятърът на морето не се поняся добре от всеки и макар високите температури, е нещо напълно обикновено да настинете. Ако отивате на място, където няма да има аптеки на всеки ъгъл, носете неща от първа нужда като капки за нос и медикаменти за температура, да вземем за пример.

 Добави изложение

Коремни болки
Коремните болки, гаденето и повръщането са присъщи проблеми, когато отидете на море. Обичайно децата са по-чести пострадали, само че и доста възрастни изпадат в безисходица и биват омаломощени от сходни вируси. Ако имате податливост към сходно положения, вниамвайте с какво се храните на морето и бъдете деликатни с хигиената и миенето на ръцете. Освен това е добре да носите медикаменти

Уроинфекции
Това са измежду най-честите здравословни проблеми по морето. Ако морската вода е нечиста, има съществуване на бактерии или пък просто настинете, не е изключено да получите цистит или пък друго уроинфекция. Бъдете внимателни, пазете краката си топли и спазвайте добра персонална хигиена, с цел да избегнете доколкото е допустимо това дискомфортно положение.



Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР