Задържаният прокурорски син от Перник дойде с патерици в съда.

...
Задържаният прокурорски син от Перник дойде с патерици в съда.
Коментари Харесай

Задържаният прокурорски син дойде с патерици в съда

Задържаният прокурорски наследник от Перник пристигна с патерици в съда. Днес би трябвало да се реши дали той да бъде арестуван за непрекъснато, оповестява Буфото.



Васил Михайлов е упрекнат за три закононарушения.

Първоначално  бе упрекнат за това, че на 9 април към 4:00 часа наоколо до детска площадка в Перник, е нанесъл доста удари с юмруци и ритници в региона на главата на мъж и го порязал с нож в региона на лявото око, в резултат на което му предизвикал междинна телесна щета. След това обвиненият се заканил с ликвидиране на жена, като размахвал нож пред лицето ѝ.

Днес Михайлов е упрекнат и за това, че на 11 юни, към 14,00 часа наоколо до заведение в Перник, е нанесъл редица удари с юмруци в региона на главата на различен човек, в резултат на което му предизвикал телесна щета. Деянието е осъществено по хулигански подбуди, оповестиха от прокуратурата.

Местни поданици описват, че 18-годишният Васил Михайлов е пребивал редовно хора, само че от боязън пострадалите не подавали тъжби. Кметът на Перник съобщи, че е подготвен да оглави митинги, в случай че насилието в града не бъде спряно.

" Първият сигнал, който е регистриран при нас, е от началото на май. В регионалната дирекция пристигнаха момче и момиче, които бяха доста обезпокоени. Те описаха, че прокурорският наследник му е нанесъл сериозен побой. Показаха и видеоматериал. Поводът е бил недоразумение поради жена. Докладвахме на прокуратурата и беше формирано досъдебно произвеждане. Установиха се още сходни случаи, като има и доказателства. Има и други пострадали, само че се опасяват да приказват ", изясни в ефира на " Здравей, България " по Нова тв старши комисар Павел, Млеканов, шеф на Областната дирекция МВР-Перник.

В града тече акция. Проверени са 174 лица, 111 коли, като няма арестувани.

" Чувахме клюки, само че, за жалост, никой не ми беше споделил за този човек. За благополучие, откакто мъжът стана обществено прочут, перничани добиха храброст и описаха и за други случаи на експанзия ", показа кметът на Перник Станислав Владимиров.

 
" Младежът е нанесъл побой през 2018 година на моя наследник. Били са на събитие по време на празника на града и са го пребили. Имаше фрактура на черепа, карали са го принудително да яде салфетки и фасове. Гаврили са се с него. На идващия ден е отишъл в полицията и там са му споделили, че на видеокамерата се вижда, че единствено се прегръщат. Нямало е никакво следствие ", описа друга жена, живееща в града.

" При всяко задържане Васил Михайлов е казвал, че никой нищо не може да му направи. Знам, че живее в хотел, тъй като татко му го е изгонил. Има клюки, че е биел и родителя си ", описа Марияна Николова, дамата на някогашния футболист на " Миньор " -Перник. Румен Андонов. Причината, по нейните думи, е пуснат слух. Тя описа още, че другите нападнати са били поради " неприятен взор ", направена забележка и други. Нападателят е безпардонен, нахален и с възприятие за безотговорност поради позицията на татко си, акцентира тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР