Задържаният е с обвинение за хулигански подбуди, съпроводени с оказване

...
Задържаният е с обвинение за хулигански подбуди, съпроводени с оказване
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на Велизар и Фатме, нападнали с брадва и юмруци полицай във Варненско


Задържаният е с обвиняване за хулигански подбуди, съпроводени с оказване на опозиция на орган на власт. По отношение на Велизар ще бъде импортирано искане до Районен съд-Провадия за установяване на най-тежката мярка " задържане под стража ". В качество на обвинена е привлечена и Фатме Мехмедова, на 24 години. Та е упрекната за причиняване на лека телесна щета на полицейски чиновник при осъществяване на служебния му дълг. Нападнатият служител на реда е в положително здравословно положение и до дни ще бъде изписан от болничното заведение ", разяснява прокурор Илиева.

Както медията ни заяви, полицейският екип, отработващ сигнал за нарушаване на нощната тишина, бе атакуван в Провадия. След нанесени удари с секира и последвал побой, служител на реда е получил леки телесни повреди. 

Припомняме и информацията, предоставена от пресцентъра на полицията във Варна:

На 14.05.2020 година в 22,20 ч. е обявено, че от улица в западната част на гр. Провадия звучи мощна музика. На мястото, пред частен дом, служителите на реда откриват мъж във очевидно нетрезво положение и продължаващ да използва алкохол, изравен до изнесени тонколони на музикална уредба, от които звучи мощна музика. На отправеното от служителите на реда предизвестие да спре музиката лицето жестоко отхвърля, незабавно по-късно отхвърля да даде и документ за идентичност и стартира да се държи нападателно.

Предприети са дейности по задържането на мъжа, при което от къщата излиза жена с секира и с противоположната страна на брадвата нанася удари по единия полицейски чиновник. Към нейните дейности се причисляват още три близкостоящи лица, които нанасят удари с юмруци и корав предмет по служителя на реда. Междувременно първите две лица заобикалят в незнайна посока. При подхванатите респектиращи дейности от страна на втория служител на реда, обстановката е овладяна и абсурда е преустановен.

Пострадалият полицейски чиновник е откаран от екип на ЦСМП – Провадия в Спешен център във Варна. Установени са травми на гръден панер, ляв лакът, глава и хематом на гърба.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР