Задържан е за 24 часа. Задържаните в ареста са трима,

...
Задържан е за 24 часа. Задържаните в ареста са трима,
Коментари Харесай

Току-Що Щракнаха Белезниците На Най-Издирвания Човек В България! Вижте Какво Се Случи!

Задържан е за 24 часа. Задържаните в ареста са трима, двама от тях са престъпно проявени и с излежани присъди, прецизира старши комисар Хаджиев. Предстоят разпити. Ще се желае задържане под стража за 72 часа, за изясняване на случаите, свързани с противозаконните надпревари с каруци, петима ранени служители на реда и злополука с двама починали. Младежи на 23 и 22 години починаха на пътя Стара Загора-Казанлък и една от версиите за злополуката е каруца без светлини, която се е движила по основния път през нощта, с цел да взе участие в противозаконната гонка.

Днес е погребението им в Казанлък, където през вчерашния ден беше разгласен ден на печал. Над 10 са актовете, направени от инспектори за потреблението на противозаконни каруци в ромския квартал, само че нито един от тях не е заплатен. Само на един извършител са направени 4 акта, споделя доктор Душо Гавазов, заместник-кмет на Общината. По публични данни в квартала, който се намира на границата на подбалканския път СофияБургас, живеят 870 поданици.

По неофициални данни са близо 1200 и в разликата са и тези, които нормално стават основатели за произшествия, разяснява доктор Гавазов. В момента ситуацията в обитаемото място е спокойна, естествен е достъпът до общинските институции, учебно заведение и детски заведения, сподели зам.-кметът на Община Мъглиж. Продължава засиленото полицейско наличие в подбалканската община.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР