Задържан е непълнолетен крадец на автомобил след среднощна гонка с

...
Задържан е непълнолетен крадец на автомобил след среднощна гонка с
Коментари Харесай

Задържаха непълнолетен автокрадец след среднощна гонка

Задържан е малолетен апаш на автомобил след среднощна гонка с полицията, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Враца.

Около 02.40 часа тази нощ в Козлодуй, авто-патрул на Районно ръководство „ Полиция” – Козлодуй подхващат прекъсване за инспекция на лек автомобил „ Фолксваген-Пасат “, при което лидерът на автомобила не се подчинява на подадения сигнал и продължава посоката си на придвижване. Полицаите привеждат служебния автомобил в специфичен режим на придвижване (включена светлина и звукова сигнализация) и подхващат следене на автомобила като същият е спрян. При прекъсване на автомобила лидера още веднъж не се подчинява на полицейските чиновници и пробва още веднъж да избяга с автомобила предприемайки маневра на заден ход, при което чиновниците употребяват физическа мощ и помощни средства и задържат лицето.

След осъществената инспекция е открито, че лидерът на автомобила е малолетно, неправоспособно лице от град Козлодуй, престъпно проявен, не осъждан, който на същата дата към 02.30 часа незаконно е лишил автомобила от неохраняем паркинг в града. Лицето е арестувано за период до 24 часа в Районно ръководство „ Полиция” – Козлодуй. По случая в полицията в Козлодуй е стартирано досъдебно произвеждане по член 346, ал.1 от Наказателен кодекс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР