Задържан е директорът на руска частна клиника за лечение на

...
Задържан е директорът на руска частна клиника за лечение на
Коментари Харесай

Четирима души загинаха при пожар в клиника за наркозависими

Задържан е шефът на съветска частна клиника за лекуване на " Чист град ", където 4-ма души починаха при пожар. Това заяви в четвъртък пресслужбата на Главното следствено ръководство на Следствения комитет за Красноярския край и Хакасия, написа ТАСС. „ Като част от следствието на наказателно дело за гибелта на пациенти от частна наркологична клиника вследствие на пожар на съображение закононарушение по част 3 на чл.238 от Наказателния кодекс на Руската федерация („ Предоставяне на услуги, които не дават отговор на условията за сигурност, водещи до гибел на 2 или повече лица по несъобразителност “), 45-годишният шеф на клиниката „ Чист град “ е арестуван, оповестяват от пресслужбата.
Двама от потърпевшите при пожара в Красноярск са в устойчиво, само че към момента тежко положение. Те са били сложени на обдишващи апарати. Това оповестиха пред ТАСС от пресслужбата на районната клинична болница. Състоянието им е породено от отравяне с артикули от горенето и изгаряния на горните дихателни пътища. Пострадалите получават нужната здравна помощ в цялостен размер ", сподели източникът.
 Болницата за наркозависими в София остава без постройка Болницата за наркозависими в София остава без постройка
Държавната психиатрична болница за лекуване на алкохолици и наркомани се постанова да бъде преместена след редица тъжби от поданици в центъра...
Припомняме, че към 23:45 ч. московско време вюера е получена информация за пожар в частната наркологична клиника в Красноярск. Към момента огънят е сподавен. Според източник от правоохранителните органи в района, някои от пациентите са лекувани анонимно . Следователно, телата на починалите ще бъдат разпознати благодарение на пръстови отпечатъци. Разпитват се управлението на клиниката и хората, настанили свои родственици в тази институция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР