Задълбочена публицистика и силни журналистически разследвания ще предложи NOVA през

...
Задълбочена публицистика и силни журналистически разследвания ще предложи NOVA през
Коментари Харесай

Ново публицистично токшоу стартира в ефира на NOVA

Задълбочена журналистика и мощни журналистически следствия ще предложи NOVA през есенния ефирен сезон, дават поръчка от медията.

На 15 септември в 16:55 часа започва токшоуто „ Неделята на NOVA “.

Новият публицистичен формат ще бъде непокътната територия за горещите тематики на седмицата, извънредни фрагменти и изявленията, неподозирани житейски сюжети и репортерски разкрития.

Журналистическият прочит на събитията от седмицата ще обобщават водещата Мая Костадинова и създателите на обзорното предаване Тина Ивайлова, Васил Иванов и Мариян Станков – Мон Дьо.

„ Щастлива съм, че към „ Неделята на NOVA “ се причислиха одобрени имена в телевизионната и проверяваща публицистика, които повярваха в концепцията да създадем нов публицистичен план.

В екипа сме уверени, че единствено в конфликта на отзиви и позиции се ражда истината. В това ще насочим напъните си – да покажем разнообразни гледни точки, съществено да преглеждаме настоящите тематики и да стигнем до скритите за обществото обстоятелства с следствията, върху които работим “ – съобщи Миляна Велева, шеф „ Новини и настоящи излъчвания “ в Нова Броудкастинг Груп.

„ Неделята на NOVA “ ще се излъчва всеки финален ден на седмицата от 16:55 до 19:00 часа.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР