Забранено е на директор Христо Радев да стъпва в училището.

...
Забранено е на директор Христо Радев да стъпва в училището.
Коментари Харесай

Забраниха на обвинен в педофилия директор да припарва до училище

Забранено е на шеф Христо Радев да стъпва в учебното заведение. Той не се вясва тук, само че не излиза и в селото. До меланхолия го докараха! Това разкриха пред "България Днес " учителките от скандалното школо в Ново Паничарево, което се прочу след ареста на шефа.

Там към този момент има нов шеф и всичко е както досега с разликата, че никой не приказва за обвиняванията на някогашния шеф за блудничество с 14-годишна ученичка.

Припомняме, че Христо Радев е задържан в края на септември предходната година, откакто 14-годишната Радост записва с телефон среща в кабинета на шефа. Оплаква се на родителите си, че Радев налита да я целува и пипа по дупето. По думите й се е случвало и преди. Затова и включва аудиозаписът още с влизането в кабинета на шефа.

Разследването, което се води от Районната прокуратура в Бургас, е на финалната права. Очаква се всеки миг да стане ясно, дали шеф Радев ще бъде съден. Ако това се случи, е заплашен от 2 до 8 години в зандана.

Готови са техническите експертизи на аудиозаписите от кабинета, които потвърждават, че са достоверни и не са манипулирани. Провеждат се и спомагателни разпити със очевидци, като са разпитани седем души. Още 4 девойки са едва ли писък против шефа за нежелани милувки. От прокуратурата споделят, че надали ще се повдигат още обвинявания против Радев, само че случаите може да бъдат обединени в едно дело.

През това време шеф Радев изпада в тежка меланхолия. Твърди, че името му е опетнено, и съвсем не излиза от вкъщи си в Ново Паничарево. Той бе освободен в началото под "домашен арест ", само че през декември излезе на независимост против 3 бона гаранция. Категоричен е, че е натопен и че не е налитал на ученичката.

Към момента показания против Радев са дали общо четири девойки. Две от тях са приятелки на Радост, а третото момиче е нейна братовчедка.

Две преподавателки също са свидетелствали пред служителите на реда. Твърдят, че девойките са им споделили за мераците на шефа.

"Това обаче са техни думи, преповторени от учителките ", разкриха проверяващите.

Записите от телефоните на Радост са същински, само че на тях се чуват най-вече женски гласове. Говори ученичката, която моли шефа да не се държи с нея като жена и да не я целува и опипва. По-интересен е третият аудиозапис, който запечатва срещата сред бащата на момичето, пристигнал да дири пояснения в кабинета на шефа. На него Радев споделя, че се извинява и че желае да изясни дейностите си.

Сигнал към полицията подава бащата на малолетното дете - Христо. Той има търкания с шеф Радев от дълго време. Работел в учебното заведение, само че е уволнен, откакто го спипват да краде дърва.

Ако против Радев не бъде повдигнато обвиняване, той се заканва да съди бащата на момичето за клюка. Междувременно се е отказал и от юриста си и го е сменил тихомълком.

И различен спор сред циганската фамилия и обвинявания шеф става ясно по време на следствието. Директор Радев алармира обществените служби няколко пъти поради Радост, която се държала невъзпитано и била неконтролируема.

Радост към този момент е не запомнила за шефа и пуска фотоси с аверчета във фейсбук

"Невъздържана е и имаме недоволства от нея. Отговаря и не желае да написа домашните си, нито да дава бележника си ", изясняват пред ченгетата възпитателките на ученичката.

В учебното заведение в Ново Паничарево няколко пъти са идвали психолози, с цел да беседват с децата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР