Забраната влиза в сила след дни Дългогодишният британски монарх Елизабет Втора

...
Забраната влиза в сила след дни
Дългогодишният британски монарх Елизабет Втора
Коментари Харесай

Елизабет Втора забрани да…

Забраната влиза в действие след дни
Дългогодишният английски монарх Елизабет Втора наложи възбрана, която влиза в действие след броени дни.

До тази обстановка се стигна, откакто точно на Коледа (25 декември) на територията на замъка Уиндзор, където кралицата празнуваше, проникна въоръжен мъж
 Елизабет Втора
Забраната влиза в действие след дни

Ще бъде открита зона с височина 2,5 хиляди фута (762 метра) над резиденцията на кралица Елизабет Втора в Уиндзор, която ще е неразрешена за полети.
Тези ограничения се подхващат за да бъде обезпечена сигурността й след изненадващата преживелица точно на Рождество Христово.

Тази възбрана ще влезе в действие от 27 януари. Тя ще важи за радиус от 1,4 благи (2,2 километра).
В случай, че в неразрешената за полети зона навлезе летателен обект и не дава отговор при връзка с въздушните диспечери, ще бъдат подхванати по-сериозни ограничения. Това значи, че ще бъдат вдигнати изтребители на английските кралски военновъздушни сили, които да прихванат летящия обект.

Припомняме, че след случката на Коледа стана ясно, че мъжът, нахлул в резиденцията на Елизабет Втора страда от тежко психическо разстройство. Мъжът е бил настанен в профилирано заведение.

При залавянето му е декларирал, че желае да отмъсти на английската кралска династия за колониалната политика на Лондон в Индия.
У нападателя е бил открит арбалет.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР