Забелязали ли сте, че понякога, когато влезете в спалнята или

...
Забелязали ли сте, че понякога, когато влезете в спалнята или
Коментари Харесай

Разкарайте тези вещи от дома ви, правят ви нещастни

Забелязали ли сте, че от време на време, когато влезете в спалнята или в хола, ви обземат странни усеща? Може би в някоя от стаите има предмети, които ви нервират. Защо не ги изхвърлите, в случай че смятате, че не са ви нужни?
Да, колкото и необичайно да ви наподобява, някои движимости ни се отразяват отрицателно в прочувствен проект, написа BrightSide.
Например…

И това е забавно: Какво лишава от силата ни - четете на най-полезния здравен уебсайт zdrave.to.
Сувенири
Това, че родителите ви са ви подарили красива картина или сувенир за спомен с доста обич и най-хубави планове, не значи, че би трябвало да пазите движимости от този вид. Имаме навика да държим доста на дарове от роднините. Макар че не харесваме наследствените движимости, ние изпитваме виновност, когато се разделяме с тях. Те ни навяват отрицателни или тъжни мисли. Запазваме предмети, които не съответстват с нашето възприятие за жанр и които в действителност не ни носят наслада.
Вещите на вашите деца
Тук не става дума за шепа играчки на пода, а за безпорядък от облекла, аксесоари, софтуерни артикули и какво ли още не. Цялата тази блъсканица кара родителите да изпитват неспокойствие – мъчно е да се почисти и да се откри място за всяка една играчка. У тях се основава чувството, че ситуацията излиза отвън надзор – възприятие, познато на доста майки и татковци, към развъждането на дребните.
Книги, които към този момент не обичате
Книгите са самобитни портали, които ни водят към мистични светове. След прочитането им ни обземат мощни страсти. Пазете обаче единствено тези, които са ви помогнали да преминете през значим миг от живота си. Когато една книга има противоположен резултат, тя може да провокира отрицателни страсти.

И това е забавно: 9 елементарни неща, които изцеждат нашата младост и хубост - четете на най-полезния здравен уебсайт zdrave.to.
Телевизорът
Ако имате навика да включвате тв приемника, незабавно щом се приберете у дома, запомнете, че несъразмерният звук води до свръх стрес (и е по-голямо предизвикателство за ежедневните ви задължения), тъй че е по-добре да съхранявате уреда зад долап, с цел да намалите желанието си да го пускате непрекъснато, даже и единствено за декор.
Детските ви дарове
Никога няма да се разделите с обичаната си кукла или мече от детството, тийнейджърските години или даже колежа, тъй като те провокират мощна страст. Все отново има и предмети, които не носят тази магия и въодушевление. Затова психолози поучават да се отървете от тях.
Неоправено легло
Прескачането на това обвързване има изненадващо негативно влияние върху живота ви. Организацията е ключът към оправянето с ежедневните вълнения (и стресови фактори). Нещо толкоз просто като разхвърляната стая или легло може да ви коства ненужно напрежение и нерви, когато се върнете пренатоварени от работа.

И това е забавно: 6 артикули, които използваме в дома си, а предизвикват рак и би трябвало да се отървете от тях - четете на най-полезния здравен уебсайт zdrave.to.
Неизползвани консумативи за занимание
Изоставените или неизползвани консумативи за занимание са форма на така наречен " амбициозно затрупване ". Много по-лесно е да се съберат материалите, в сравнение с да се отдели време и старания да се преследват. Имате килер, цялостен с прежди, и си мислите, че сте плетачи, даже в случай че не сте докоснали игли месеци наред (или години!). Това след време може да породи у вас възприятие за виновност и безпокойствие, защото е нещо, в което сте вложили пари, а не сте употребявали.
Купчина остарели документи
Най-лошото на купищата хартии е, че са на всички места – от остарели вестници и списания до картички от някой празник. Хартията завладява всичко към нас, тя е като счупените движимости и кореспондира със остарели мемоари. Затова изхвърлете всички ненужни хартии, а тези, които са значими за вас, сортирайте в кутии.
Признанието, че съответни неща в живота ви са предизвиквали негативни страсти значи, че сте спечелили половината от борбата. Отказването или изхвърлянето даже и на една част от тези предмети може да бъде мъчно. Вие се нуждаете от пространство, с цел да се включите в дейностите, които обичате - да играете с децата, да практикувате йога в спалнята си или да танцувате в хола.
Източник: manager.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР