Забелязали ли сте, че най-известните жени в света, които милиони

...
Забелязали ли сте, че най-известните жени в света, които милиони
Коментари Харесай

От Мадона до Риана: Звездите, които обожават недостатъците си и ги подчертават

Забелязали ли сте, че най-известните дами в света, които милиони хора обожават, напълно не са съвършени. Някои от тях по никакъв начин не се вписват в визиите на човечеството за идеално тяло, нито за идеални пропорции на лицето. Обаче са звезди и доста от нас дават благо и драго да бъдат като тях. Всъщност тези дами имат дефекти и освен че не се срамят от тях, само че и ги акцентират. 

Защото от дълго време са разбрали, че в природата няма нищо идеално. И това е красиво и съвършено единствено по себе си. Някои обаче са подготвени на какво ли не с цел да бъдат съвършени - пластични интервенции, диети несъвместими с живота, филтри... Но дано обърнем взор към тези звездни дами, които обожаваме и които нямат нищо срещу да разясняваме минусите им:

Например моделът Криси Тейгън, която е най-голямото ентусиазъм и обич на артиста Джон Леджънд, се гордее с тялото си, въпреки и то напълно да не е толкоз съвършено, откакто стана майка. Нещо повече - тя целеустремено сподели стриите си, с цел да окуражи всички дами, сблъскали се с чудото на раждането и да им покаже, че даже с тях, те могат да бъдат все по този начин красиви. 

 Криси Тейгън

Следващата в листата е Дженифър Анистън, която обожава спорта и тренира безусловно всеки ден. Но въпреки всичко възрастта си споделя думата. Кожата ѝ не е толкоз стегната, колкото в славните времена, когато беше в ролята на Рейчъл от " Приятели ", изключително в региона на корема, въпреки и тренировките да са част от всекидневието ѝ. Това обаче напълно не ѝ пречи да облича, каквото пожелае и да демонстрира гордо тялото си. И има цялостното право, тъй като краката ѝ са изцяло божествени.
                             

Мадона също от дълго време е посветила огромна част от дните си на спорта. Тя обаче е в люта борба с годините и е твърдо решена да не им се дава. Подлага се на всевъзможни процедури, опитва с облекла, гримове, прически, разнообразни типове тренировки. Но уви - ходът на времето си споделя думата и ръцете ѝ не са чак толкоз стегнати, както преди. На Мадона обаче по никакъв начин не ѝ пука и даже се гордее с тях и ги демонстрира непрекъснато.

                             

А какво ще кажете за Сара Джесика Паркър? Актрисата нееднократно е била подложена на критика за външния ѝ тип. Някои я дефинират като " най-некрасивата жена в Холивуд ", други пък ѝ лепнаха етикета " Най-кривите крайници на Холивуд ". Но какво от това? Тя неуморно ги демонстрира в къси рокли и несъмнено ги акцентира с безмилостно високи тънки токчета, които са нейната запазена марка. Определено може да се каже, че Сара разрушава с лекост всички стандарти. 
                             

Ами Риана? Тази жена може да тежи, колкото си изиска и ще продължава да свети. И да, знаем че тя стана майка неотдавна, само че тежестта ѝ беше много повишено доста преди да забременее. И отново беше секси, но доста секси! Знаете ли за какво? Да, тъкмо по този начин - тъй като има самочувствие и демонстрира женствените си извивки, без значение какъв е размерът на облеклата ѝ. А от време на време съвсем не носи такива. Страхотен образец за впечатляващата ѝ самоуверреност е фактът, че има лична фешън линия за секси долни дрехи. 
                             

Следващата звездна дама е Кийра Найтли, която е отнесла значително смешки за гърдите си. Или по-точно за неналичието ѝ на такива. Актрисата споделя, че режисьорът на " Карибски пирати " упорствал тя да носи извънредно пристегнат корсет, единствено и единствено бюстът ѝ образно да наподобява по-голям. Но след главозамайващия триумф на кино лентата, тя сподели неведнъж, че се гордее със скромните си гърди. 
                             

Дойде ред и на дамата, която е същински знак на непукизма - Ашли Греъм. Тя бе един от първите plus size модели, които демонстрираха на света, че и пълничките дами може да са секси. Но несъмнено и в повечкото килограми би трябвало да има мярка и да не заплашват здравето. Ашли е от най-обичаните и авторитетни дами в света на обществените мрежи, тъй като е освен красива, само че и безпределно откровена. Тя нееднократно е разгласила необработвани фотоси, на които се вижда всеки недостатък от тялото ѝ. За нея не е никакъв проблем да бъде модел, да популяризира долни дрехи или бански. И триумфът ѝ е налице.
                             

Шакира пък е с височина скромните 150 см. И какво от това, когато има огромен глас? Нещо повече - тя акцентира късите си крайници в тесни минижупи и роклички. Дори ги съчетава с ботуши до коляното, които никак не удължават краката образно. Но отново е пъклен секси.
                             

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР