За значителни укрити приходи в школи за шофьорски курсове, съобщават

...
За значителни укрити приходи в школи за шофьорски курсове, съобщават
Коментари Харесай

Проверка откри укрити приходи в школи за шофьорски курсове

За обилни укрити доходи в школи за шофьорски курсове, оповестяват от Национална агенция за приходите. Неотчетените суми са открити при взаимни инспекции с „ Икономическа полиция “ и Изпълнителната организация „ Автомобилна администрация “, след съпоставяне на броя учащи се за дееспособност и явилите се на изпит пред „ Автомобилната администрация “.
Всички компании, които организират образование на бъдещи водачи, са длъжни да водят точна отчетност, в това число да подават данни за курсистите в изпълнителната организация.
В Агенцията по приходите е осъществено съпоставяне на броя на обучаемите, позволени до изпит, със междинните пазарни цени и са формирали най-малък размер на приходите за всяка от автошколите. Тези данни са съпоставени с информацията, подадена от касовите апарати и финансовите докладите на компаниите.
Още в първите няколко компании са открити обилни отклонения и ще бъдат осъществени цялостни данъчни проверки за последните 5 години, допълват от Национална агенция за приходите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР