За записа пуснат от Радостин Василев на пресконференцията му днес.

...
За записа пуснат от Радостин Василев на пресконференцията му днес.
Коментари Харесай

Васил Иванов уличи в лъжа Радостин Василев

За записа пуснат от Радостин Василев на конференцията му през днешния ден. Репортерът в мен незабавно хвана няколко фактологични несъответствия в думите му. Това написа Васил Иванов в профила си във " Facebook ".

" Сред тях - по какъв начин и за какво е направил записа. Той съобщи, че онлайн съвещанието на управлението на Политическа партия е почнало към 10 ч. вечерта и е приключило в 3 ч. през нощта. По думите му към 12.30 през нощта (по средата на заседанието) решил да си легне и тогава пуснал да се записва, с цел да може на сутринта да чуе какво е станало, какво се е говорило и какво се е решило по-късно. Та в случай че е пуснал да записва от 12.30 през нощта, за какво тогава разполага и през днешния ден пусна запис на цялото съвещание ( 5 часа), което е почнало в 10 ч. вечерта - два часа и половина преди 12.30 през нощта, когато решил да си легне и пуснал да записва затова...!? ", прибавя той.

" От тук следва въпроса каква в действителност е същинската причина Радостин Василев да запише цялото съвещание. И дали сподели истината на конференцията през днешния ден, че направил записа тъй като решил да си легне към 12.30 през нощта и по този начин да чуе на сутринта какво са говорили до момента в който е спал. Повтори го няколко пъти на конференцията, която всеки може да види в интернет. На нея апропо най-малко три пъти съобщи: " Аз постоянно приказвам единствено истината ", написа още Васил Иванов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР