За януари ще бъдат отпуснати допълнителни 400 милиона евро, които

...
За януари ще бъдат отпуснати допълнителни 400 милиона евро, които
Коментари Харесай

Гърция помпа нови 400 млн. в справянето с енергийната криза

За януари ще бъдат отпуснати спомагателни 400 милиона евро, които ще покрият забележителна част от нарастването на сметките за ток, сподели през днешния ден гръцкият министър председател Кириакос Мицотакис, като разгласи държавна помощ за този месец както за семействата и фермерите, по този начин и за бизнеса за справяне с енергийната рецесия, съобщи БГНЕС.

„ Това е самоуверен, само че в това време реален проект за поддръжка, който оказва помощ на сегашното, само че не заплашва бъдещето. Акцентът явно е върху изгодата за семействата. Но ние също по този начин оказваме помощ на предприятията да останат на път за напредък, като резервираме работни места. И основно, да не се усилват индустриалните разноски и да се трансферират върху цените на продуктите “, сподели Мицотакис.

Освен това той разгласи, че ще бъде въведена нова стратегия за икономисване на сила, която субсидира подмяната на остарели електрически уреди, които по-късно ще бъдат рециклирани, като добави, че задачата е „ всички гръцки домове да работят с съвременно и по-икономично електрическо съоръжение “.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Три нови ограничения за подкрепяне на семействата, предприятият...
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР