За взривовете във военния завод на Гебрев бих търсил връзка

...
За взривовете във военния завод на Гебрев бих търсил връзка
Коментари Харесай

Разузнавач: Вагнер е фирма, която като прекрати работата си в Русия, ще я продължи в Беларус

За гърмежите във военния цех на Гебрев бих търсил връзка на ползите на Русия във войната, която води, в сравнение с да е израз за моментното ни отношение към съветската политика.

Това разяснява за Българска национална телевизия някогашният зам.директор на военното разузнаване Иван Пенков.

Тежка е работата на рузнавачите. Преди години, когато избирахме Първанов за президент, американското разузнаване тотално се издъни като не позна резултатите от идните избори. Още един път споделям - доста е мъчно да се анализарат тези неща, които се случиха през последните три денонощия, още повече че ние следим процесите по медиите. Но наслагва се усещане, че се излагат бегли данни в посока на вероятно сбъдване на очакванията на някои кръгове в нашата страна. Какво желая да кажа? Че офанзивата на Пригожин е опит за въоръжено въстание, пукнатини във властта на Путин. Тези тези явно не са предмет на разбор на служибте за сигурност. Те толкоз са крайни. Следващите 24 часа потвърдиха, че няма нищо такова, че няма опит за прелом, уточни той.

" Вагнер " е предприемач. Като му се приключи регистрацията в Русия, ще се възобнови в Беларус. Той ще си събира частна войска, стига да има с кого да подписа контракт, с цел да бъде тази войска употребена и да работи във военната политика, уточни той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР