За втори път съветниците удължиха договора на управителя на здравното

...
За втори път съветниците удължиха договора на управителя на здравното
Коментари Харесай

Няма кандидати за шеф на болницата в Сопот

За повторно съветниците удължиха контракта на шефа на здравното заведение

Общинският съвет в Сопот реши да удължи контракта на шефа на болница “Иван Раев” с още 60 дни. Здравното заведение остана без началник откакто договорът на доктор Стефан Анастасов изтече, а на оповестения конкурс за нов шеф не се яви никой.

“Липсата на шеф в тежката обстановка, в която се намира болничното заведение може да докара до практическото и закриване. В избрания период не са подадени документи за присъединяване в състезанието за нов управител”, се показва в докладната бележка, направена от зам.- кмета Новаков и импортирана от кмета Деян Дойнов.

Преди към седмица на съвещание на всички непрекъснати комисии към Общинския съвет Новаков пое ангажимент да организира диалози с доктор Стефан Анастасов и да го убеди да остане отпред на болничното заведение до решаването на въпроса с ръководството. Общинските съветници похвалиха Новаков за добре свършената работа. Те благодариха на доктор Анастасов за разбирането и единодушието да остане отпред на болничното заведение в сериозния миг.

Николай Новаков предложи да бъде основана профилирана комисия, която да подкрепя ръководството на болничното заведение. Този въпрос, както и констатациите и рекомендациите в отчета на краткотрайната комисия, която към този момент излезе с рекомендация за правене на възстановителен проект, ще бъдат необятно обсъждани на съвещание на непрекъснатите комисии този четвъртък.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР