За втора година Идънред България организира благотворително щафетно бягане за

...
За втора година Идънред България организира благотворително щафетно бягане за
Коментари Харесай

Благотворително щафетно бягане на Идънред България в Борисовата градина

За втора година Идънред България провежда благотворително щафетно тичане за феновете на атлетиката от бизнес организации у нас. Събитието ще се организира на 16 юни от 19:00 часа в Борисовата градина, гр. София. Ще се включат 60 тима от разнообразни компании.

С всички събрани средства от тазгодишната акция ще бъдат обезпечени хирургични принадлежности за Клиниката по детска хирургия на УМБАЛСМ Пирогов. Това е най-голямото профилирано звено в България, извършващо целия размер диагностична и хирургична активност в региона на детската хирургия и инструментите там не са подменяни от повече от двадесет години.

Организацията на събитието, както и самата идея е в партньорство с „ 5КМ RUN ”. Събитието е съобразено с нужните условия за безвредно осъществяване и с късата си и относително лека отдалеченост от 3 км. на участник, дава опция на любители-спортисти също да се включат.

Като виновна пред обществото компания, Идънред България годишно избира дела и планове със обществена устременост, които да поддържа, с цел да отпразнува своя Idealday. В този ден всички чиновници в групата по целия свят се сплотяват към публично потребна идея. Това се случва по едно и също време във всички 46 страни и офиси на компанията по света, с което се акцентира значимостта на всяко деяние към общата цел. Това е и повода тази година Идънред България още веднъж да провежда благотворително щафетно тичане за компании след триумфа на акцията през 2019 година Тогава със събраната сума чиновниците на компанията реновираха детска площадка в Борисовата градина в град София.

“Идънред организира доста вътрешни начинания през годината, с които предизвиква придвижването, спорта и здравословния метод на живот. Тази година oтново желаеме да пренесем положителните практики и измежду нашите сътрудници и техните чиновници. ”, разяснява Меди Бенбугера, изпълнителен шеф на Идънред България. Повече информация за събитието
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР