За втора година България бива прославяне от нашия писател Илиян

...
За втора година България бива прославяне от нашия писател Илиян
Коментари Харесай

Посланик на Българщината: Мисия Лондон с Илиян Кузманов

За втора година България бива възхваляване от нашия публицист Илиян Кузманов зад граница посредством просвета и литература, като тази година дружно с книгите се показват и български виновност. 

 

След Балканското Книжно Рок Турне през 2021, когато с дебютната си книга Илиян съумя да покори млада и умна аудитория в Македония, Сърбия, Румъния и Турция, той е на Мисия в Лондон 2022 с втората си книга. С дебютната си книга, Илиян съумя да се трансформира в първия български бестселър в Амазон, да обере една камара награди и самопризнания, хиляди медийни изявления, в които непроменяемо присъстваше името България, като множеството бяха от най-комерсиалния пазар - Съединени американски щати. Докато с втората, той влиза напряко в борба с едни от най-големите имена на международната литературна сцена в Лондон, Англия. 

 

Български публицист, български книги, дегустация на български виновност и идея за България в сърцето на финансова Европа-  Canary Wharf, пред многочислена аудитория от целия свят. Нашият публицист Илиян Кузманов продължава да работи за идеята България с обич. Илиян съумя да изпълни панорамния бар на последния етаж на един от най-модерните небостъргачи в Canary Wharf - The Collective и преди да пристъпи към своята книга, направи дегустация на български виновност и описа за красивата ни и плодородната татковина. 

 

За необикновено позитивните и зареждащи страсти от събитието Илиян споделя с възторг. „ Огромно наслаждение ми достави да поднасям персонално виното на публиката и да описвам за България и за другите райони и сортове грозде които имаме.  Определено бяха впечатлени от Мерлото, а и бях се бях погрижил да има няколко типа сирена, грозде, крекери и шоколад, като по този метод направих дегустацията незабравимо прекарване за всички посетители. И съм повече от уверен, че постоянно ще асоциират думата България с прелестни виновност, природа и супер умна просвета. “ 

 

Илиян също по този начин съумя да събере средства за децата имигранти от Афганистан, намиращи се в лагера Военна Рампа. Средствата ще бъдат употребявани за закупуването на екипировка за крикет. Като изяснява, че по този метод е желал да покаже, че ние Българите сме широкоскроени хора, отворени към света. А етикетите, които ни поставят че сякаш сме расисти, затворени, корумпирани и мислещи единствено за себе си, са неправилни. Защото в последна сметка, тъкмо тези етикети вредят най- доста на облика бранд България и надлежно на всички наши артикули които желаеме да продаваме на открито. 

 

На финала е добре да бъде маркирано, че Илиян Кузманов, още от 2013 година, със своето културно пространство Езо популяризира България, както и работи за идеята България. Той освен основава една дребна самостоятелна Българска Библиотека във Англия, както и място което оказва помощ на доста хора, само че и печели многочислени награди с този собствен обществен бизнес. Едни от които са Едно от Последните Места Останали с Душа на Острова, Най- положително на Острова, Най- положително за Работа в Лондон, Едно от 8те Скрити Бижута на Острова…. И това всичко и постоянно се е асоциирало с България и Българския Дух и Предприемчивост. Може би имаме потребност да преосмислим какво значи да си родолюбец и националист в 21ви век. 

 

*Автор - Борислава Тошова
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР