За всички тези години в Холивуд Сандра Бълок е участва

...
За всички тези години в Холивуд Сандра Бълок е участва
Коментари Харесай

Сандра Бълок наистина иска почивка от киното

За всички тези години в Холивуд Сандра Бълок е взе участие толкоз доста филми, че пръстите на ръцете и краката няма да ни стигнат, с цел да ги изброим.

Какво да чакаме от " Изгубеният град " със Сандра Бълок и Чанинг Тейтъм

Забавен екшън с авантюристичен и комедийни нотки

Последно я гледахме в " Изгубеният град ", само че явно 57-годишната актриса желае да забави темпото. Още преди няколко месеца загатна, че желае да си вземе отмора от работата, само че в този момент разбираме, че е била в действителност сериозна.

В изявление за The Hollywood Reporter актрисата удостоверява, че се усеща доста изморена и просто желае да си вземе отмора от работата. Бълок споделя, че не желае да зависи от графика на някой различен, а от своя личен.
 Снимка 567737

Тя даже признава, че се усеща толкоз изморена, че е наясно, че не може да взима верните за нея решения. Но пък и няма точна визия какъв брой дълга ще бъде тази отмора от киното. Въпреки това, ще можем да я забележим още веднъж на огромен екран напълно скоро, тъй като има дребна роля в " Убийствен трен " с Брад Пит.
 Брад Пит, Lost City of D, Сандра Бълок и присъединяване на артиста във кино лентата
Какво ни готвят Брад Пит и Сандра Бълок

Епизодичните функции са супер

В изявлението тя приказва и за измененията, които е направила по историята на " Изгубеният град ". Сандра Бълок е настояла героинята ѝ да бъде малко смела и вкарана в екшъна, а героят на Чанинг Тейтъм пък да бъде малко по-чувствителен. Все неща, които не са чак толкоз типични за авантюристичен персонажи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР