За всеки човек рано или късно възникват трудни ситуации в

...
За всеки човек рано или късно възникват трудни ситуации в
Коментари Харесай

Родени в риза: 5 зодиии, които са закриляни от висшите сили

За всеки човек рано или късно пораждат сложни обстановки в живота. Има хора, на които висшите сили постоянно оказват помощ да излязат от сложна обстановка. Астролозите показват 5-те зодии, родени с риза.

Телец

На другите им се коства, че Телците са закрепени единствено върху работата и обезпечаването на материалното си благоденствие и комфорт. Понякога обаче те могат да бъдат доста рискови играчи.

И даже в случай че всичко е заложено на карта, Телецът, заобикаляйки всички трудности, става победител без значение от всичко.

Близнаци

Близнаците сменят задачите си много постоянно. В гонене на нова фантазия, те от време на време не помнят за предпазливостта.

Въпреки това, доста преди неприятностите висшите сили предизвестяват Близнаците за наближаващата заплаха. Ако съумеят да разчетат този знак на ориста, бедствието може да бъде избегнато.

Лъв

Лъвовете са любимци на тълпата и обичат да търсят популярност и почитание. Но в случай че станат лекомислени и не помислят за пътища за бягство, това може да провали проектите им.

Висшите сили не не помнят за Лъвовете и постоянно ги предизвестяват за идна заплаха.

Стрелец

Стрелците имат неповторим гений, който другите зодии не имат – оптимизъм. Добротата и вярата в светлото бъдеще ги водят през живота.

Висшите сили оказват помощ на Стрелеца да не падне духом при сложни условия. Благодарение на това те незабавно стартират да вземат решение казуса, а по-късно стремглаво се втурват напред.

Водолей

Водолеите са получили от висшите сили опцията елементарно да преодолеят всички трудности и да излязат спечелили. Понякога на другите им се коства, че всички благоприятни условия идват при Водолеите, само че това не е по този начин.

Водолеите са привикнали да работят доста. Те няма да чакат висшата мощ да се намеси, те ще работят интензивно, до момента в който получат това, което желаят. За това ориста ги награждава.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР