За вас надали е изненада констатацията, че жените са по-чувствителни

...
За вас надали е изненада констатацията, че жените са по-чувствителни
Коментари Харесай

Какво ценят жените в една връзка

За вас едва ли е изненада констатацията, че дамите са по-чувствителни от мъжете, когато става дума за излизане на срещи? Дамите обръщат повече внимание на детайлите и не се задоволяват единствено с повърхностни наблюдения и чисто физическо привличане. Същевременно те се стремят да съблазняват и да покоряват своя съвършен сътрудник. В днешната публикация ще разбираем някои съществени неща, които всички дами ценят в една връзка.

1. Човек, който може да бъде екипен състезател

Да имаш връзка значи да умееш да се сработваш с другия. Ден след ден градим съразмерен и по-щастлив свят. За една жена не е задоволително до нея да бъде най-привлекателният човек на планетата, в случай че той не може да я направи щастлива всеки ден. Жената се нуждае от човек, който може да я разсмива, прави я уверена и я схваща.

Вие желаете сътрудник, който прави живота ви по-лесен, не по-труден, нали? Човек, който не е ревностен, можете да му се доверите и не изисква от вас прекомерно доста. В противоположен случай това не е сътрудник, който умее да работи в екип. Той слага отдалеченост посред ви, а от това страда всяка една връзка. Не, вие търсите сътрудник, който споделя вашите фантазии в живота и който е подготвен да се бори за тях с усмивка на разположение, а не със сълзи.

2. Човек, който изслушва и знае по какъв начин да поддържа връзка

Това е значимо за всяка една връзка. Двамата сътрудници би трябвало да умеят да изслушват другия и да го схващат. Те живеят дружно и градят своето общо бъдеще. Вие търсите човек, с който можете да говорите на всякаква тематика. Човек, който не изпитва боязън да ви разкрие страстите си, да ви опише какво го наранява и какво го прави благополучен.

Един човек, който не поддържа връзка пълноценно или който изобщо не го прави, е сътрудник, който издига стени пред вас, а би трябвало да отваря порти. Да живеете дружно под един покрив е невероятно, когато липсват откритостта и общуването. Една жена се нуждае от убеденост, че може да показа на колегата си всичко, без значение какъв брой обикновено и просто е то. Тя се нуждае от това, да бъде чута и разбрана.

3. Човек, който ви кара да се смеете и ви вълнува

Само мисълта за ежедневните жестове на колегата са способни да оживят в положителна посока вътрешния ви свят. Една усмивка рано заран е като заричане за ярко бъдеще. В сложен миг е задоволителен единствено погледът на индивида, който обичате, с цел да се почувствате удобно. Една прегръдка вечер или пък откровен смях по време на разходка в парка са миговете, които цените най-вече.

Съществуват обаче неща, които изискват процедура всеки ден. Те не са плод на магия. Трябва същински да желаете да вършиме колегата си благополучен. Любовта и уважението се градят на това предпочитание и би трябвало да работите върху постигането му всеки ден. Без фантазията да извършите другия благополучен любовта си отива.

4. Човек, който е зрял, прочувствено постоянен и на който можете да се доверите

Вече знаете, че един неузрял човек съставлява сътрудник, който по всяка възможност ще ви донесе нещастие. Той постоянно се характеризира с това, че няма висока оценка за себе си и не можете да му имате доверие. Връзката с подобен човек е обречена да бъде токсична, защото в нея преобладават ревността и прочувствената операция. Ще бъдете наказвани за всеки опит да избягате от връзката.

Вашият съвършен сътрудник е зрял, убеден и прочувствено постоянен. Нуждаете се от човек, който умее да демонстрира емпатия, който осъзнава, че с дейностите и думите си може да ви нарани. С този човек вие можете да градите връзка, която е щастлива, здравословна и постоянна в дълготраен проект.

източник: http://zdraveikrasota.bg/

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР