Всеки мъж има изграден свой собствен образ на идеалната жена.

...
Всеки мъж има изграден свой собствен образ на идеалната жена.
Коментари Харесай

Ето каква е перфектната жена за всеки мъж според неговата зодия

Всеки мъж има построен собствен личен облик на идеалната жена. На Овен му подхожда жена самоуверена, блестяща, енергична и радостна. Всяка демонстрация на горест, болежка и потиснатост ще го отхвърлен.

Телец харесва дами – умни и рационални. Лекомислените празноглавки го принуждават бързо да се отдръпна.

Близнаци е притеглен от дами, спазващи дистанцията. Откровеността е противопоказна – „ вашата дълбока “ и чиста душа му е напълно безразлична.

Рак обожава тези дами, които са в положение да решат всичките му проблеми. Или най-малко главните. С наслада ще се остави да направлявате живота му.

Лъв обича всичко извънредно и отличаващо се от тълпата. За да привлечете неговото внимание, е належащо да демонстрирате своите най-силни качества.

Мъжът Дева обожава кариеристката. Вашата деловитост, желанието да сте на върха и достигането на високо служебно състояние, позитивно ще повлияят на отношението му към вас.

Везни прави оценка по достолепие вашата външна хубост и словоохотливост. Ако имате построен престиж измежду сътрудници, другари и познати, в случай че те ви обичат и почитат, то мъжът Везни е за вас. За него е значимо непознатото мнение.

Мъжът Скорпион не обича слабите дами – това едно на ръка. Също по този начин не понасят и някой да ги наставлява. Затова би трябвало да се нагодите, да сте мощна и изявена, само че и тиха и смирена.

Стрелец не понася интелигентните дами. Те го раздразват. И без тях, той знае какво да прави. Затова простотата(в положителния смисъл) и лекото незнание – за начало това е задоволително.

Козирог желае неговата половинка, да е най-идеалната на света. Не са задоволителни вашата хубост, деловитост, уважението от близките. Необходимо е да имате висок обществен статус. Колкото повече – толкоз по-добре.

Мъжът Водолей цени на първо място духовната съгласуемост. Сходството на ползи се явява значим миг във връзката.

Риби намират обаяние в сантименталните и сантиментални представители на нежния пол. Закачливите и доверчиви дами, просълзени от трогване, провокират прочувствено възприятие на обвързаност.

Инфо:mall359.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР