За утре, 16 октомври, в сила у нас са предупреждения

...
За утре, 16 октомври, в сила у нас са предупреждения
Коментари Харесай

Циклонът се измества на изток, пак ще вали много!

 За на следващия ден, 16 октомври, в действие у нас са предизвестия за интензивни превалявания, демонстрира информация в уеб страницата на Национален институт по метеорология и хидрология. За Източна България и елементи от Северна и Южна кодът е оранжев.

През нощта ще остане облачно и дъждовно. На доста места в Централна България количествата ще са обилни. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са сред 6° и 11°. Утре преваляванията ще продължат, на доста места в източните региони със обилни количества, само че последователно преваляванията ще отслабват.

В Югозападна България след обяд ще спрат и облачността ще се раздра. Вятърът ще се ориентира от север-северозапад и ще е слаб до сдържан, най-късно - в източните региони, където през по-голямата част от деня ще бъде югоизточен. Максималните температури ще са сред 10° и 15°. 

В планините ще е облачно с превалявания от дъжд, над 1800 метра - от сняг. Ще духа сдържан вятър, най-вече от север. Максималната температура на 1200 ще е към 8°, на 2000 метра - към 1°.

Над Черноморието ще е облачно с превалявания от дъжд. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток, който до по здрач ще се ориентира от север-северозапад. Максималните температури на въздуха ще са сред 15° и 18°, колкото е температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е към 3 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР