За успешното управление и възхода на държавата е необходимо непрекъснато

...
За успешното управление и възхода на държавата е необходимо непрекъснато
Коментари Харесай

Си Дзинпин: ККП няма да спре усилията си за самоусъвършенстване

„ За сполучливото ръководство и възхода на страната е належащо непрестанно рационализиране на ръководещата партия. Решаването на вътрешните проблеми на огромна партия като ККП евентуално е дълготрайна и тежка задача, по тази причина напъните за строгото ръководство на партията и самоусъвършенстването й нямат край. Всичко това е от извънредно значение за държавното ръководство, публичната непоклатимост и щастието на народа в дълготраен проект “.

Това се акцентира в публикацията на водача на ККП Си Дзинпин, която ще бъде оповестена на 16 март в 6-ия брой на партийното списание „ Циушъ “.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед28857Недялко Недялков: Ние сме заложници на зависимостите на двама души - на Пеевски и на БорисовАлтернативен Поглед17385Недялко Недялков: ГЕРБ стачкува против себе си! Няма съпротива - тя играе напълно в дневния ред на властта!Алтернативен Поглед11016Д-р Румен Петков: Китайско-африканските връзки като сполучлив образец: Търговия, бизнес, рационализация и развитиеАлтернативен Поглед7724Симеон Миланов: Ролята на Китай в модернизацията, омиротворяването и стабилизацията на Близкия изтокАлтернативен Поглед23208Д-р Вихра Павлова: Битката САЩ-Китай в облачното пространство?Алтернативен Поглед163751Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед127612Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед94961Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед90509Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАлтернативен Поглед74358Полк. Гиргин Гиргинов: Кой има изгода от гибелта на Навални?Авторски:ПоследниНай-четени  Христо Георгиев Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР