За успеха на зъботехника в най-гледаното шоу у нас България

...
За успеха на зъботехника в най-гледаното шоу у нас България
Коментари Харесай

Денислава се върна при Дани от Един за друг?

За триумфа на зъботехника в най-гледаното шоу у нас " България Днес " писа първи още в края на септември. Оказва се, че трио от предния сезон на формата приготвя Рълев, с цел да завоюва финалната борба на арената и да грабне чека от 100 бона. Става дума за Ники Чакалов, Димитър Лефреров и Гого. Триото в продължение на близо година разкрива тайните на шоуто. И приготвя Рълев да бъде същинска машина.

От години Иван мечтае да бъде измежду участниците в " Игри на волята ", само че все нещо не му доближава в първите години. Рълев се свърза с тримата и ги моли за препоръки по какъв начин да премине кастингите. Следва позитивен отговор и безчовечен тренировки, както и изпипани до краен лимит тънкости на формата. По думите на някогашните участници те даже споделят пред продуцентите, че идващият победител се готви при тях. И ето, че Иван е определен. А останалото е към този момент история.
Реклама
В същото време пък участниците от 5-ия сезон на " Игри на волята " се събраха на гръмък ваучър. Всички изгледаха финалния епизод, несъмнено, знаейки какво ще се случи. А по-късно забегнаха на чалготека. Най-деен на сцената бе 51-годишният Краси Дунев. Олимпийският вицешампион от игрите в Аталанта напряко скъса синдижира и не можеше да бъде свален от сцената на чалготеката. Дунев се забавлява даже повече и от спечелилия и неговото обграждане и раздруса всички с придвижванията си на дансинга.

Междувременно се появи слух, че посочената за секссимвол от последния сезон на формата - Денислава, се е върнала при остарялото си гадже - Дани. Това се ускори от фотография, на която някогашният на тунинговата мацка куфее с останалите участници от формата по време на шумния ваучър. Денислав и Дани бяха много известна двойка. Участваха в различен форма на " Нова " преди време - " Един за различен ", само че по-късно се разделиха.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР