За ухание в кухнята Постелете кухненска хартия за печене на

...
За ухание в кухнята Постелете кухненска хартия за печене на
Коментари Харесай

Как дома ни винаги да ухае на хубаво с естествени лесни методи

За благоухание в кухнята

Постелете кухненска хартия за печене на скарата в печката, а върху нея разпръснете малко канела и карамфил. Пуснете печката на 100 градуса за час-два. Така кухнята ви постоянно ще ухае на апетитен сладкиш.



За благоухание в хладилника

Хладилникът е мястото, което събира най-вече неприятни миризми на храна и въпреки всички да знаем за трика с купичката със сода, уви тя не ароматизира. За да извършите и това, поставете в някое ъгълче на хладилника памучен тампон, пропит с дестилат от ванилия. 

В дрешника

Застоялите облекла в дрешника миришат неприятно, даже да са прани, ето за какво е добре да поставяте корав сапун сред облеклата, който ще помогне на целия ви дрешник да ухае ужасно.

Ароматизирайте и кофата за отпадък

Кофите за отпадък миришат неприятно и това е обикновено, по тази причина дръжте настъргани лимонови или портокалови корички в кошчето. Те ще оказват помощ за неутрализирането на неприятната миризма.



Солта също прави работа

Ако нямате разполагаем цитрусови корички, солта също прави добра работа и въпреки да не ароматизира, най-малко ще всмуква неприятната миризма.

Направете си натурален течен ароматизатор

Вместо да купувате токсични ароматизиращи свещи, направете си течен ароматизатор на котлона с натурални артикули. Налейте вода, в нея сложете цитрусови корички, ванилия или канела и оставете да къкри. Дори откакто я спрете, тя отново ще разнася чудноват мирис из дома.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР