За учениците от СУ Отец Паисий в Куклен и ОУ

...
За учениците от СУ Отец Паисий в Куклен и ОУ
Коментари Харесай

Още две училища се включиха в кампанията Спортувай с Локомотив Пловдив

За учениците от СУ " Отец Паисий " в Куклен и ОУ " Христо Ботев " в Крумово образователният ден на 6 октомври 2022 година беше необикновен - кондензиран с страсти, игри и задъхани усмивки и упования за нещо ново.

Своя принос към събитието дадоха представители на Клуба на последователите на Локомотив Пловдив, World Wide Locos и на разнообразни спортни обединения на черно-белите - Виктор Владов от БК " Локомотив Пловдив ", Веселин Пашалиев от ЖПК " Младост 91 ", Бирсент Карагарен, Петър Витанов, Иван Арамазов от ПФК " Локомотив Пловдив ", Димитър Папазов, шеф и Филип Костадиновот детско-юношеската школа на " Локомотив Пловдив ".

След като получиха обичайните пожелания за сполучлива година, неизменност в гонене на задачите и нескончаем блян по пътя към житейските върхове, за учениците пристигна и значителната част от събитието. В ръцете им се озоваха подаръчни пакети с образователни принадлежности, образователна стратегия във формата на купа, която да бъде заслужена премия за положения от децата труд и като непресъхващ извор на предпочитание за достижения в учебно заведение и в живота. 

По време на последвалия състезателен празник децата усетиха тръпката да играят в компанията на футболистите от представителния тим на Пловдивския любим, а по-късно пробваха шанса си и под баскетболния панер под радостния взор на Виктор Владов. Празникът бе двоен - както за дребни, по този начин и за огромни. Защото една усмивка не коства нищо, само че дава доста!

А краят на този по-различен образователен ден криеше в себе си най-голямата изненада - билети за идващия мач на Локомотив Пловдив против Славия! 

" Деца, вашето място е на стадиона! Очакваме ви! ", написаха от Фенклуб Локомотив Пловдив.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР