За трети ден жители на Стара Загора излязоха на протест,

...
За трети ден жители на Стара Загора излязоха на протест,
Коментари Харесай

Жители от Стара Загора отново на протест заради тежката катастрофа с 3 момичета |

За трети ден поданици на Стара Загора излязоха на митинг, откакто на тротоар в събота, оповестява Нова телевизия.

Вчера се стига до напрежение пред постройката на. Десетки хора блокираха входа на сградата, до момента в който течеше брифинг за злополуката. В един миг хората нахлуха вътре. След края на брифинга от управлението на държавното обвиняване излязоха при тях, с цел да успокоят обстановката. 

Трите потърпевши девойки са в болница. Едно от тях, на 23 години, е тежко ранено и с риск за живота. Единият му крайник е ампутиран. Другите две момичета са на 23 и на 27 години и са без заплаха за живота.  

Днес недоволните поданици са пред постройката на КАТ. 

" От петък насам никой не ме е търсил – нито прокуратура, нито полиция. Дори не знам кой е проверяващият служител на реда. Шофьорът не беше задържан в точния момент. Аз бях очевидец на злополуката, само че досега не съм потърсена. В първите минути след злополуката водачът беше нападателен, тропаше по колата. За момента щерка ми е постоянна, през днешния ден ще стане ясно какво ще се случи с другия й крайник ", описа майката на едно от потърпевшите девойки.

Демонстрантите упорстват за съответни санкции и ограничения.

Стана ясно, че през вчерашния ден вечерта в тежка злополуката още веднъж в Стара Загора е умрял моторист. Шофьорът, блъснал моториста, е избягал от мястото на престъплението. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР