За трета поредна година грандиозна открита театрална сцена ще издигне

...
За трета поредна година грандиозна открита театрална сцена ще издигне
Коментари Харесай

Народният театър отново издига сцена под звездите

За трета поредна година грандиозна открита театрална сцена ще издигне снага пред Народния спектакъл в София. Цели единадесет дни трогателен и паметен спектакъл под звездите ще има третото издание на Театър пред театъра, което ще се състои от 1 до 11 юли в това число. Повече от 11 000 фенове ще могат да изпитат неповторимото чувство да се срещнат с театралното изкуство не в обичайните салони, а под звездите на нощна София.

Началото на Театър пред театъра на 1 юли ще даде взаимният концерт на Народния спектакъл и Софийската филхармония - Любов под звездите. 2 юли е денят, в който по традиция гостува различен столичен спектакъл - тази година това е Малък градски спектакъл Зад канала с представлението Ромул Велики от Фридрих Дюренмат, режисирано от Бина Харалампиева.

На 3 и 4 юли за първи път на огромна сцена под намерено небе феновете ще видят един от най-хитовите спектакли на Народния спектакъл, за който билетите се изчерпват с месеци напред - Лисичета. Представлението е с присъединяване на звездите Теодора Духовникова, Иван Юруков, Дарин Ангелов и Ана Пападопулу.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР