За тези две години видяха, че не могат да ни

...
За тези две години видяха, че не могат да ни
Коментари Харесай

Камбарев: Делян Пеевски и Бойко Борисов намират хора, които просто да употребят

" За тези две години видяха, че не могат да ни купят, не могат да ни уплашат, не могат да ни накарат да създадем нещо, в което не имаме вяра. Единственото, което им остава е да ни омаскарят. сега сами са се блокирали, ние не сме. Блокирали са се поради всичко, което се случва в последните дни. Заради дейностите, които всеки ден демонстрират, че в действителност командва. "

Това съобщи пред бТВ депутатът от „ – “ Михал Камбарев.

" На всички договаряния с Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, участва. и Борисов не взимат решение без Пеевски. Това го разбрахме през последните 9, 10 месеца. Но това си е проблем на ", изясни депутатът.

" През цялото време, до момента в който работехме с, беше неприятно и дискомфортно. Но това, което се реализира - не е малко ", сподели Михал Камбарев.

Той разяснява и свалянето на ръководителя на Народното събрание. 

" Свалянето на не беше избирателен ход. Нали знаете по какъв начин в театъра се поставят маски, с цел да наподобява различен героят. Това вършат и Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г - намират допустими хора, които да сложат начело, които за известно време да държат една фасада, а след време да бъдат използвани “, добави Камбарев.

„ Това се случи с Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова. Същото се случи и с Желязков. направи серия от неточности, които мисля, че беше принуден да допусне, поради което цялата зала пожела неговата оставка. Първо, че гласувахме оставката на шефа на НЗОК, която оставка я нямаше и не трябваше да се гласоподава, само че ръководителят реши да си затвори очите. Второ – нарушиха Конституцията. Точките от дневния ред непрекъснато се променяха “, обясни той.

„ Трябваше да се покаже, че по този метод не може да се ръководи. Желязков изгуби доверието на пленарна зала. Нямаме доверие, че някой няма да го натисне да свика изключително съвещание за следващия фиктивен скандал. Надявам се да не се постанова свикването на изключително съвещание, тъй като няма какво толкоз да се случи в границите на един месец. Но залата не търпи нарушение на закон “, сподели още Камбарев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР