За своите 68 години начело на британския кралски двор, кралица

...
За своите 68 години начело на британския кралски двор, кралица
Коментари Харесай

Какво направи кралицата за пръв път на 94

За своите 68 години отпред на английския кралски двор, кралица Елизабет Втора в никакъв случай не е правила толкоз дълга пауза от публични задължения и пътувания, колкото в последните месеци.

Тя остана вкъщи дружно със брачна половинка си принц филип и ръководеше доколкото й е допустимо разнообразни планове и начинания от разстояние и по телефона. Имаше и няколко обществени изявления, записани и излъчени по английските малките екрани.

Но с цел да бъде още по-активна в тези сложни за всички времена, Елизабет Втора се срещна от близко с технологията, която всички използваме в последно време - видеоразговорите в Zoom.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от (@princesscharlotteduchesskate) на Юни 11, 2020 в 3:54 PDT

Това е първата публична онлайн връзката, която води кралицата. Според източници от двореца, тя употребява приложението, с цел да приказва със своите внуци и да вижда правнуците си , само че този път задачата бе друга.

Заедно с щерка си принцеса Ан, тя се включи във видеоконферентен диалог с представители на организацията Carers Trust. Тя е основана за обезпечаване на съответни грижи за хора с хронични болести и с потребност от персонален помощник, написа ABC.

Елизабет Втора, принцеса Ан и четиримата обществени служащи разискаха компликациите, пред които е изправена тяхната активност поради COVID-19. Кралицата не скри удовлетворението си от това, че към този момент може да взе участие и в сходен вид връзка.
 Кралица Елизабет Втора, визитата на Николае Чаушеску в Бъкингамския замък и за какво се е крила в храстите
От кого кралицата се е крила в храстите

Преживяване веднъж

И сме сигурни, че може да й е за първи, само че няма да е за финален път. Принц Чарлз и Камила, както и Уилям и Кейт организираха в последните седмици толкоз видеоразговори, колкото евентуално не са през целия си живот. На това му се споделя пригаждане към обстановката.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Royal Family (@theroyalfamily) на Юни 11, 2020 в 2:40 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР