За “Старецът и оръжието, който можете да гледате от 18.30

...
За “Старецът и оръжието, който можете да гледате от 18.30
Коментари Харесай

Гледайте Робърт Редфорд за последно днес на Киномания

За “Старецът и оръжието ”, който можете да гледате от 18.30 часа Робърт Редфорд разгласи, че това ще бъде последният му филм като артист. Като подобен очарователното занимателно криминале за елегантния банков обирджия Форест Тъкър e идеално попадение за една в действителност именита кариера, Тъкър от своя страна, също е легенда: привлекателен и мирен възрастен мъж, направил последния си грабеж на 78-годишна възраст, увенчавайки кариера, трансформирала го в един от най-скандалните банкови обирджии от предишния век. А това, че е и един от най-великите бегълци от затвори – измъквал се е сполучливо 18 пъти, плюс други 12 неуспеха – прибавя още искра към неустоимата му персона. Редфорд залага на цялото си обаяние, с цел да опише история за изпечен нарушител, който даже полицията признава като изискан благородник с безподобен жанр. Незаслужено забравената носителка на „ Оскар ” Сиси Спейсик също е в стихията си като последният обект на любовен интерес за Тъкър, а Кейси Афлек играе служителят на реда, зарекъл се да го вкара зад решетките.

В 20.45 часа Киномания продължава с френската екшън-комедия “Светът е твой ” с Изабел Аджани и Венсан Касел. Франсоа желае да бъде наркодилър. Надява се да оцелее задоволително дълго, с цел да спести и да стане търговец на обичаните си близалки. Но таман преди да подпише мечтания контракт схваща, че майка му Дани – непоправима комарджийка и понякога клептоманка, е изхарчила всичките му спестявания. Франсоа е заставен да направи „ една последна договорка ”, с цел да проработи нужните му пари. Една много странна тайфа – състояща се от въпросната майка, някогашния му доведен татко, детската му обич и двама другари на име Мохамед – се впуска в деяние.

Поради огромния интерес ще бъдат направени изключителни прожекции на филмите - “Всички знаят ” с Пенелопе Круз и Хавиер Бардем в събота (24.11) от 18.45 часа и “Ван Гог: Пред портите на вечността ” в четвъртък (29.11) от 20.30 часа.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР