За смяна на модела и за това, което са скандирали

...
За смяна на модела и за това, което са скандирали
Коментари Харесай

Манолова подава иск за дискриминацията при карантинираните на изборите

За промяна на модела и за това, което са скандирали българите на площадите, за това мафията да излезе от властта, парите да стигат до хората и за преизчисление на пенсиите. Това съобщи Мая Манолова от " Изправи се.бг, Мутри вън ", откакто гласоподава в Шесто помощно учебно заведение в София.

Тя разгласи, че е гласувала машинно . По думите й, българите са опровергали социолозите, които са давали ниска изборна интензивност на изборите през днешния ден.
 Омбудсманът упорства ЦИК да обезпечи гласуването на техниците на машините за гласоподаване
Омбудсманът упорства ЦИК да обезпечи гласуването на техниците на машините за гласоподаване

Около 2000 души

Манолова поздрави българите зад граница и благодари на наблюдаващите на вота. Ще има редом броене , сподели Манолова. Тя уточни, че има над 100 сигнала за нарушаване на изборния развой, които са подадени в прокуратурата , Министерство на вътрешните работи и в изборни комисии за пласиране на гласове и не регистрирано машинно гласоподаване. Манолова заяви също, че обединението ще подаде групов иск против отхвърли на управляващите карантинираните да гласоподават , в това число и върнали се особено интернационалните водачи в страната.

Мая Манолова добави, че сигнали за нарушавания има от Велико Търново, Добрич, Плевен, Ямбол, София по отношение на секции, в които не се отбелязва, че гласоподавателите са дали своят вот машинно.
 Избираме 45-и парламент - 7.58% изборна интензивност към 10 ч. регистрира ЦИК онлайн
Избираме 45-и парламент - 7.58% изборна интензивност към 10 ч. регистрира ЦИК

Секциите, в които ще гласуваме са 11 983, като в 9398 от тях ще можем да заявим вота си машинно

Имало сигнали и от Лондон, където има опашки, само че тя прикани българите и там да гласоподават и да имат самообладание .

На въпрос какво ще промени Манолова, което не е направила като народен представител преди този момент, тя отговори, че ще отвори Народното събрание за жителите и разгласи: " Гласувайте, на следващия ден България ще е друга. За 11 година това държавно управление вкара мутрите във властта ".
 Омбудсманът: ЦИК да реши казуса с правото на избор на карантинираните
Омбудсманът: ЦИК да реши казуса с правото на избор на карантинираните

Ако си от Добрич и си карантиниран в София не може да гласуваш
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР