За шестнадесета поредна година Градски ученически парламент във Велико Търново

...
За шестнадесета поредна година Градски ученически парламент във Велико Търново
Коментари Харесай

Градският ученически парламент в Търново дари обувки, дрехи и играчки на детски център

За шестнадесета поредна година Градски училищен парламент във Велико Търново организира своята благотворителна Коледна акция за децата от Центъра за специфична просветителна поддръжка с. Ново Село. Членовете събраха сумата от 3204,75лв от своите връстници и зарадваха децата с нови обувки, сладки изкушения и играчки. Тази година членовете на ученическия парламент подариха и над 20 чувала с облекла.

Председателят на ученическия парламент Савина Иванова, Никол Цанева, Светлин Даскалов, Стефани Картулева, Василена Цветкова, Мирослава Драшкова, Ивайла Петрова и Красин Каракоцев участваха на коледното празненство в Центъра. И тази година възпитаници от Професионалната гимназия по туризъм „ Васил Берон “ бяха подготвили концерт с доста танци и песни. Специален посетител на тържеството беше Дядо Коледа, който раздаде дарове на всички малчугани.

Следващата акция на Градски училищен парламент е на 8 януари 2019г. от 17ч. в огромна зала на Община Велико Търново, където ще се организира среща с артиста Михаил Билалов и сценариста Ваня Йорданова
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР