За създаването на незабравими изживявания, организацията на грандиозни конференции и

...
За създаването на незабравими изживявания, организацията на грандиозни конференции и
Коментари Харесай

Sofia Hotels Management - 5-звездна елегантност в три 5-звездни локации

За основаването на незабравими преживявания, организацията на грандиозни конференции и персонални събития описват водачите на комерсиалните екипи в трите 5-звездни хотела от групата на Sofia Hotels Management - Grand Hotel Sofia, Kings` Valley Medical & Spa Hotel и Grand Hotel Millennium Sofia . Силвия Василева, търговски шеф, Grand Hotel Sofia Силвия Василева, търговски шеф, Grand Hotel Sofia
Още с откриването му през 2004 година 5-звездният стартира да впечатлява със запаметяващ се типичен дизайн, изключителната си картинна изложба и сбирка от статуи на български създатели. Запазената марка на нашата верига хотели - просторните ни стаи и жилища с панорамни тераси, разкриват централните гледки над града. Шестте мултифункционални зали и заведенията ни, сливащи се с градската градина и фонтаните, към този момент съвсем 20 години са желано място за всевъзможни персонални и фирмени събития с потенциал до 200 души. Брандът ни е мощно различим и с високия си рейтинг, получаван от гостите ни през годините. Доказателство за това е и последно полученото влиятелно отличие " Водещ бизнес хотел на България 2023 " на Световните туристически награди. Наградата печелим за следващ път, като за нея благодарим и на нашия екип! Екип, с който сме дружно съвсем 20 години, горделив и отдаден на това нашите посетители да се усещат като вкъщи си, създавайки незабравими моменти.

Радваме се, че старанието за безупречно обслужване и персоналното отношение към всеки посетител се вижда и че съумяваме в модерните динамични времена да се приспособяваме към изменящите се стремежи и потребности на нашите посетители. Дали ще изберете осъществяване на събитие с Brain Foods идея в кафе паузите и обяда, бизнес вечеря с достоверното " Царско меню " в ресторант Shades of Red, женитба с тераса, гледаща към Градската градина, или сантиментален уикенд за двама - нашият екип ще е тук, с цел да се погрижи за всеки подробност.
Реклама Десислава Думева, управител продажби, Kings` Valley Medical & Spa Hotel Десислава Думева, управител продажби, Kings` Valley Medical & Spa Hotel
Още в първата си година съумя да построи имидж на едно от най-хубавите места за корпоративни и персонални събития. Хотелът сполучливо преплита ĸoнцeпциитe зa медицински и CΠA туризъм c към този момент известното направление при ĸoнфepeнтнитe и бизнес пътувания за blеіѕurе (buѕіnеѕѕ + lеіѕurе). Със своите 2 бални, 2 мултифункционални и 6 заседателни зали ĸoнфepeнтният цeнтъp е съвършената локация, ситуирана в центъра на България. Освен с сполучливите си корпоративни събития хотелът е и желано място за спортни мероприятия и към този момент със самочувствие е хазаин на тенис и падел шампионати. Водени от мотото " Кралство, в което Вие сте държател! ", зад тези сполучливи събития стои един от най-хубавите екипи, които могат да трансфорат всеки престой и събитие в прекарване.

Вникването в най-дребния подробност и персонализираното отношение към всеки посетител подсигуряват триумфа на всяко събитие. Изключително богатата селекция от спомагателни услуги и интензивности, които предлага комплексът, са част от нещата, оставящи чувство по едно и също време за бизнес задоволеност и пълноценна отмора. За тази цел разполагаем на гостите са изключителният спа център с 8 минерални басейна, медицински център с съоръжение без аналог, 8 заведения, всяко с самостоятелен дух и темперамент, както и богата селекция от прекарвания в района. Противно на разпоредбите, в Kings` Valley насърчаваме гостите ни да смесят работата с удоволствието и по този метод да се насладят на съвършената композиция за триумф.
Благой Стойков, управител продажби, Grand Hotel Millennium Sofia Благой Стойков, управител продажби, Grand Hotel Millennium Sofia Реклама
В можем напълно отговорно да заявим, че когато нашите посетители ни се доверяват, получават услуга, по нищо неотстъпваща на международните хотелски вериги, а в някои връзки даже с конкурентни преимущества пред тях. Бързо след отварянето му Grand Hotel Millennium Sofia се потвърди като водач в хотелиерството и конгресния туризъм и се превърнахме в желан хазаин на посетители от сферата на бизнеса, спорта, филмовата промишленост, държавните институции и други. Просторът и спиращите дъха гледки се трансфораха в наша запазена марка, което се вижда и в 14-те многофункционални конферентни зали - желано място за конференции, семинари, изложби и персонални мотиви.

За да могат нашите посетители елементарно да показват своята визия и послания, сме сложили необикновен фокус и на техническото съоръжение. От елементарното указване на посоките в цифров тип на всички места в конгресния център до това да персонализираме информацията до всеки наш посетител в хотелските стаи, фоайета и заведения са единствено част от модерните цифрови решения, с които вършим времето, прекарано при нас, по-специално. Не на последно място желая да отбележа, че едно от най-ценните ни прерогативи са хората, които работят в хотела и се грижат за вас, нашите посетители. Те допълват по натурален метод несъмнено неповторимата ни хотелска база и всички дружно се стремим да превърнем всеки престой, събитие, обяд или вечеря в прекарване с усмивка!
Свързани публикации Kings’ Valley сполучливо комбинира конферентен туризъм с medical & spa 13 май 2023, 00:00 София – от ден на ден във фокуса на уредниците на събития 13 май 2023, 00:00
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР