За санкции и бързо строителство. Доста е странно тези, които

...
За санкции и бързо строителство. Доста е странно тези, които
Коментари Харесай

”Евроатлантикът” Борисов подкрепя санкции към ядрената енергетика на Русия

За наказания и бързо строителство. Доста е необичайно тези, които клечаха пред президентството, а тогава президентът беше доста явен: Крим е съветски. Колегите от " Да, България " отидоха да клечат. Не поддържаха Лозан Панов, а поддържаха Румен Радев. Ние сме се борили от първия ден. Когато афишират през днешния ден митинг, желаят ли и ние да отидем и аз да подвигна пестник, уточни той на конференцията.

Две години " Да, България " и Политическа партия управляваха и нищо. За да кажат, че ние сме отговорни. За кое сме отговорни. Аз съм ви вкарал с моя екип в Европейски банков съюз. Вие къде ни вкарахте? В рецесия, счита Борисов.

Виновниците не са в президентството. Виновниците са пред президентството. Сега който не охули Радев, става неприятен. А когато издигахме претенденти против Радев, те отидоха и го поддържаха. Налепиха се на плакатите с тях, сподели още той.

 

Борисов като че ли не помни, че през годините на неговото ръководство се държеше като васал на Путин. Като че ли не помни салтата, които правеше към АЕЦ " Белене ". Забравя още, че  някаква газова самостоятелност България си извоюва при " Продлжаваме смяната ". Техен беше и гласът за нуклеарно гориво и от други източници, а освен от Русия. Къса е Борисовата памет, когато не е в негова изгода.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР