За съжаление в целия свят расте броят на болните с

...
За съжаление в целия свят расте броят на болните с
Коментари Харесай

Противораковата диета на д-р Моерман

За страдание в целия свят пораства броят на болните с онкологични болести. Този голям проблем е настоящ както в никакъв случай до момента. Световната общност, учени, откриватели, медици непрестанно работят в тази посока. Разработват се разнообразни способи за профилактика и лекуване на онкологичните болести. На процедура към този момент се ползват както медицински методики, по този начин и нетрадиционни способи за лекуване на това най-коварно заболяване.

Към днешна дата противораковата диета на доктор Моерман се смята за една от най-популярните и действени системи за метод на хранене.

През далечната 1940 година едва известният тогава холандски академик Корнелиус Моерман дълго време се занимавал с проучването на аргументите за възникването и развиването на злокачествените новообразувания. През целия си дълъг живот (96 години) той се борил за оцеляването на хора, страдащи от онкологични болести. Успял да избави стотици раково заболели. Изследвайки метода, който употребявал доктор Моерман, станало ясно, че от 150 заболели с онкологични патологии 115 били излекувани изцяло.

Какво съставлява диетата на холандския академик, четете в zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР