За съжаление циркът със сегашните полит-палячовци е неразрешим без по-национално

...
За съжаление циркът със сегашните полит-палячовци е неразрешим без по-национално
Коментари Харесай

Позорно полит-зрелище

За страдание циркът със сегашните полит-палячовци е неразгадаем без по-национално виновен състав на Народното събрание. Проблемът е заложен ОСНОВНО в партийната система. В настоящия си тип тя е прогнила.

И ОСОБЕНО С ЛИПСАТА НА КОНТРОЛ НАД НЕЯ!!! Струва ми се, че:

ПЪРВО: Чиновническата партия дотолкоз е овладяла държавните и локални структури, че и при 100% гласоподаване отново ще " печели ". + агентурата Движение за права и свободи.

Иначе уста на заем полит-дърдорковците не заемат.

ВТОРИЯТ ТЕЖЪК МНОГОАСПЕКТЕН ПРОБЛЕМ е в генетично заложеното ибрикчийство, чуждопоклонничество, слабохарактерност и подлизурщина на която и да е партийна или безпартийна управлявала до момента КАМАРИЛА пред Посолства-ТА (актуално от Запад, само че по остарял табиет за някои остатъчно и от Изток) на непознатите империи. В робското й възприятие на боязън, подстрекавано извън основно със закани, персонални компромати, с корупция и под. Със скопени чувства за национална отговорност.

И ПОСЛЕДНО:

Над компетенциите на случайниците-нахалници в Народно събрание би следвало след Конституцията закон № 2 на територията ни да стане Законът за директното присъединяване на жителите в ръководството на страната и общините. Откоригиран, с приоритет на решенията на референдумите над бай-ганювско-селяндурските хитринки на Народно събрание да не ги ползват!!

Решения в духа на държавна суверенност и самостоятелност, родолюбие, национализъм!

P.S. При по-малко и не-$-€-ЛГБТИQ-просмукания капитализъм у нас до към 40-те години на м.в. най-малко е имало войска, с военна интелигенция. Както и в прилежащи ни страни, до преди по-малко десетилетия. И щом властващите без политическа просвета и полезности корупт-кьорсофраджии и брокери на персонални и „ съюзнически ” ползи се заровят в политическа или васална рецесия, се е появявал някой Кимон Георгиев. Поне за месеци! Но в този момент всичко е под непозната команда без никоя от ръководещите клики да се е допитала до народа с референдум.

Източник:

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед9237Проф. Андрей Пантев: Замразените национализми се съживяватАлтернативен Поглед11078Проф. Андрей Пантев: Руско-турската освободителна война е най-честната в историята на целия европейски 19 векАлтернативен Поглед47604Калин Тодоров: Атентатът в Русия не е дело на " ИД ", а на МИ-6 и украинското разузнаванеАлтернативен Поглед23370Калин Тодоров: Мафията на жълтите паветаАлтернативен Поглед12576Георги Първанов за триумфите на КНР и нейния интернационален авторитетАлтернативен Поглед545765Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед176287Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед135579Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед121173Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед91542Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАвторски:ПоследниНай-четениПроф. Иван Ангелов15107Напрежението сред НАТО и Русия растеХристо Георгиев21097„ Юмрукът “ на патриарх Неофит - Втора част
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР