За съжаление съдебната и семейна драма около една от най-обичаните

...
За съжаление съдебната и семейна драма около една от най-обичаните
Коментари Харесай

Насилие, бизнес и отмъщение: драмата между Брад и Анджелина продължава

За страдание правосъдната и фамилна драма към една от най-обичаните (бивши) двойки в Холивуд продължава, макар че от раздялата им минаха няколко години.

Тяхната сантиментална приказка стартира със буйна спекулация по време на фотосите на „ Мистър и мисис Смит “, само че сега любовта им от дълго време е отровена от взаимни обвинявания в принуждение, лакомия и неистини.

 брад и анджелина Getty

В правосъдни документи, подадени на 1 юни, Брад Пит за следващ път упреква Анджелина Джоли, че „ скрито “ е продала своя дял от тяхната фамилна винарна Шато Миравал в Югоизточна Франция . Проблемите към въпросната продажба са няколко и в действителност са обект на грозни взаимни обвинявания от години.

Пит завежда първичния си иск против Джоли през февруари 2022 година , потвърждавайки, че тя го е лишила „ на правото му да се любува на персоналния си дом и да движи бизнеса, който е развил от нулата. “ Сега той добавя обвиняванията си към Джоли.

Наричайки Анджелина „ отмъстителна “, правният екип на Пит твърди, че тя умишлено „ се е пробвала да аргументи щета на Пит “.

Актрисата е упрекната, че е продала своя дял от винарната на съветския милиардер Юри Шефлер на фона на противоречивите договаряния за бракоразвод с Пит.

 брад и анджелина Getty

Според новоподадените правосъдни документи Шефлър е избран като „ олигарх в Руската федерация “ от Министерството на финансите на Съединени американски щати.

Според правни документи, представени от , Брад Пит твърди, че той и Джоли са се съгласили, че в никакъв случай няма да продадат каузи си в парцела без единодушието на другия.

Семейството купува шатото през 2008 година за 30 милиона $, като през 2013 стартира да продава своя марка розе, а през август, 2014 точно там се състоя тяхната женитба.

И въпреки всичко, когато двойката се ра з вежда през 2019 година , Джоли взема решение, че желае да се откаже от общия бизнес и започ в а да договаря с някогашния си да откупи нейния дял.

Твърди се даже, че тя се е съгласила да преотстъпи повече от своите 50% в интерес на Пит, тъй като той е вложил повече пари и време в плана.

Въпреки това през лятото на 2021 година Пит разб и ра посредством известие в пресата, че някогашната му е продала с воята половин а на „ съветски олигарх ” , на който самият той преди този момент към този момент е отказал.

Затова Брад твърди, че неговата „ отмъстителна “ някогашна брачна половинка „ си е сътрудничила скрито “ с Юри Шефлер , с цел да се увери, че той ще бъде „ държан в незнание “.

 брад и анджелина Getty

В правосъдните документи се твърди, че съгласно Пит някогашната му брачна половинка особено е избрала Шефлър, тъй като е знаела, че това би навредило на бизнеса поради връзките му с Владимир Путин.

Защо се стига до тази продажба и последвалите драми?

Смята се, че Джоли се е отказала да продаде своя дял на Пит след правосъдното решение през лятото на 2021 година , когато на артиста бе отсъдено взаимно настойничество над шестте им деца. Решението по-късно беше анулирано .

Преди девет месеца самата Джоли заведе иск за 250 милиона $ против Брад Пит поради опит да „ превземе контрола “ над френската винарна, лишавайки нея от облагите на бизнеса .

Тогава стана ясно още, че съгласно правния екип на Анджелина Брад се е опитал да я принуди да подпише „ уговорка за безмълвие “, която да я накара не разисква събитията към развода им и съответно обвиняванията в домашно принуждение .
 image2_16x9.png Хороскопът за ЮНИ: забавен месец, изпълнен с страсти и щипка безпорядък На фокус
Междувременно източник, непосредствен до Анджелина, приказва пред ET: „ Без значение какъв брой пъти господин Пит трансформира жалбата си, той не може да избяга от обстоятелството, че е нападнал вербално и физически госпожа Джоли и техните деца – даже душейки едно от децата и удряйки друго. “

Тези обвинявания са свързани с хипотетичен случай със аероплан през 2016 година, който стана предмет на отчет на ФБР , оповестен предходната година. Агентът по делото тогава написа, че „ беше контрактувано от всички страни “ да не се повдигат наказателни обвинявания. Пит по този начин и не бе публично упрекнат по отношение на ъс случая .

 брад и анджелина Getty

„ Все още през днешния ден и през седемте години по-късно съдбовно пътешестване със аероплан, той персонално в никакъв случай не е отричал обществено, че това се е случило. Г-н Пит споделя, че съди някогашната си брачна половинка, с цел да отбрани фамилията си , само че това е мъчно за схващане, тъй като той е наясно, че децата им не се усещат способни да се върнат в къщата във Франция към този момент съвсем седем години поради събитията , довели до това госпожа Джоли да подаде молба за бракоразвод “, продължава източникът.

Според него „ Пит отхвърли да завърши продажбата на Миравал с Джоли, в случай че тя не се съгласи да си мълчи за физическото принуждение в дома им . “

 брад и анджелина Getty

Източникът разяснява, че Анджелина действително не е имала желание да приказва за случилото се и в действителност до момента не го е правила. „ Единствената причина всичко това да излезе в този момент е, че господин Пит реши да я съди. “

От друга страна излиза наяве, че Брад Пит упорства за развой от правосъдни заседатели.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР